Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Farul a trimis oferta de transfer clubului din Serie A! Atacantul pe care Gică Hagi îl vrea lângă Alibec şi Mazilu: "Am făcut hârtie"

ULTIMA ORĂ | Farul a trimis oferta de transfer clubului din Serie A! Atacantul pe care Gică Hagi îl vrea lângă Alibec şi Mazilu: "Am făcut hârtie"

Farul Constanța

Comentarii

Conducerea Farului Constanţa a început mutările pe piaţa transferurilor dinainte de sfârşitul Superligii. După primele două sosiri, Gică Hagi a anunţat că s-a lansat oferta şi pentru atacantul pe care-l doreşte lângă Denis Alibec şi Adrian Mazilu, în sezonul următor.

Gică Hagi a început discuţiile cu un club din Serie A pentru fotbalistul pe care-l vrea în atacul Farului Constanţa

Farul Constanţa e noua campioană a Superligii, iar noul sezon se anunţă a fi o provocare pentru Gică Hagi, cu meciurile în preliminariile europene şi în campionat, unde va avea de apărat trofeul. 

În această perioadă, "marinarii" s-au preocupat şi de modul în care lotul va arăta în stagiunea următoare, iar primele mutări au fost deja anunţate. Rivaldinho şi Carnat au semnat cu Farul Constanţa, iar lista sosirilor e deschisă. 

După intenţia dezvăluită de Gică Popescu la Orange Sport, Gică Hagi a recunoscut că Farul Constanţa a făcut o ofertă oficială Fiorentinei pentru Louis Munteanu. 

La clubul italian, internaţionalul român a evoluat doar la echipa Primavera, iar acum Farul Constanţa vrea să-i prelungească şederea cel puţin pentru încă un an la malul mării. 

Astfel, dacă Denis Alibec nu s-ar transfera, atacul ar putea rămâne neschimbat, cu Louis Munteanu şi Adrian Mazilu alături. 

"Deja am făcut hârtie spre Fiorentina. Vedem cum se vor finaliza discuţiile, depind de Fiorentina", a anunţat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj - Farul Constanţa, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Louis Munteanu este cel care a făcut-o campioană pe Farul Constanţa, după ce a marcat golul de 3-2 cu FCSB. 

  • 27 de meciuri, 8 goluri şi 6 pase decisive sunt cifrele lui Louis Munteanu în acest sezon. 

Gică Hagi vrea să vândă jucători de la Farul pentru preţul corect

Cât despre transferurile pe care anumite echipe le plănuiesc de la Farul Constanţa, "Regele" a susţinut că e deschis ofertelor.

Managerul campioanei a confirmat că pentru Constantin Grameni (20 de ani) există discuţii şi o ofertă clară, însă n-a oferit numele echipei. Ultimele informaţii indicau faptul că Rapid Bucureşti îl doreşte pe mijlocaşul Farului. 

"Ce zvonuri mai sunt? E foarte bine. Sunt jucători, sunt curtaţi. E ca fata, dacă e frumoasă o doamnă, trebuie să fie curtată. Când faci bine şi arăţi bine, e normal. Noi vom analiza şi vom lua decizii.

Grameni are oferte şi e căutat. Aşteptăm să vină şi ceilalţi. N-am spus că vom da sau nu. E clar că există o ofertă. Ei s-au comportat profesionist. Noi, la fel, dar vom vedea ce se va întâmpla. Nu ne grăbim", a adăugat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagitransferuri farul constantalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare