Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mai există dubii”. Tătăruşanu pleacă de la Milan şi va fi coechipier cu un român. Cu ce club s-a înţeles

”Nu mai există dubii”. Tătăruşanu pleacă de la Milan şi va fi coechipier cu un român. Cu ce club s-a înţeles

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu o va părăsi pe AC Milan la finalul acestei stagiuni.

Conform Milanweb.it, Tătăruşanu nu face parte din planurile lui Stefano Pioli pentru sezonul următor de Serie A. Mai mult decât atât, rossonerii s-au înţeles deja cu Marco Sportiello care va fi rezerva lui Mike Maignan. 

Meciul tur cu Tottenham, probabil ultimul pentru Tătăruşanu 

"Milan, adio Tătăruşanu: un nou portar vine pentru a-l înlocui! Sosirea lui Sportiello era deja anunţată de ceva vreme şi acum s-a confirmat. În sezonul viitor, Milan va avea un portar nou. Fără îndoială, este momentul despărţirii de Tătăruşanu.

La fel ca şi în sezonul, când Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii, Ciprian Tătaruşanu a devenit titularul echipei în Serie A şi Liga Campionilor.

Totuşi, el nu a reuşit să câştige încrederea suporterilor şi a primit multe critici. Cu toate acestea, adevărul este că Tătăruşanu a avut foarte puţine greşeli, în afară de câteva ezitări, în prima parte a sezonului, atunci când AC Milan şi-a compromis şansele de a lupta pentru ”Scudetto”.

Paradoxal, în cea mai dificilă perioadă a Milanului, între ianuarie şi februarie, Tătăruşanu a avut un număr redus de greşeli, culminând cu prestaţia sa excelentă în prima manşă a Ligii Campionilor împotriva lui Tottenham, care a fost probabil ultima sa apariţie pentru ”rossoneri”.

La finalul sezonului, contractul portarului român va expira şi nu va fi reînnoit. Semnele referitoarea la schimbărilor portarilor de la Milan au apărut încă din ianuarie, odată cu achiziţionarea lui Vasquez. Acum, s-a oficializat o altă mişcare care a fost planificată încă din iarnă", a notat Milanweb.it.

Tătăruşanu s-a înţeles cu Empoli

Conform Calciomercatoweb.it, Tătăruşanu a bătut palma cu Empoli, echipă la care activează Răzvan Marin. Mutarea ar urma să se oficializeze după finalul sezonului din Serie A. În cazul în care transferul se va realiza, fostul portar al FCSB-ului ar urma să fie coechipier cu Răzvan Marin. În acest moment, nou-promovata Empoli ocupă locul 14 în Serie A şi este una dintre revelaţiile sezonului.

În ultimul meci de campionat, Empoli s-a impus pe teren propriu cu Juventus, scor 4-1.

Afla mai multe despre: milanempolimarintătăruşanu 

viewscnt
Articole similare