Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Standing ovation” pentru Quagliarella. La 40 de ani, atacantul Sampdoriei a izbucnit în lacrimi la ultimul meci în faţa suporterilor

VIDEO |  ”Standing ovation” pentru Quagliarella. La 40 de ani, atacantul Sampdoriei a izbucnit în lacrimi la ultimul meci în faţa suporterilor

Serie A

Comentarii

Sampdoria a remizat pe teren propriu cu Sassuolo, scor 2-2, la ultimul meci în faţa propriilor fani din acest sezon de Serie A.

Echipa pregătită de Dejan Stankovic a deschis scorul în mintul opt prin Manolo Gabbiadini, care a profitat de o gază în defensiva oaspeţilor. Sassuolo a întors scorul în doar trei minute, prin reuşitele semnate de Berardi şi Matheus Henrique. Genovezii au restabilit egalitatea în minutul 78 prin autogolul lui Erlic. În ultima etapă, Sampdoria se va deplasa pe terenul lui Napoli, echipă ce s-a încoronat matematic campioana Italiei după 33 de ani de secetă.

Apus de soare pentru ”Doria”. Quagliarella se retrage iar echipa se întoarce în Serie B după 11 ani

Ultimul an a fost unul dificil pentru toţi fanii echipei antrenate de Dejan Stankovic. Sampdoria a retrogradat în Serie B, după 11 ani petrecuţi pe prima scenă a fotbalului din Italiei.  Printre loviturile primite în ultima vreme de fanii ”Doriei” se numără şi pierderea celor doi mari foşti fotbalişti ai grupării de pe Marassi, Sinisha Mihajlovic şi Gianluca Vialli.

Meciul cu Sassuolo a fost, foarte probabil, ultima reprezenaţia a lui Quagliarella în faţa propriilor fani. În minutul 87 al partidei, Dejan Stankovic l-a înlocuit pe italian cu Lammers, iar tot stadionul i-a oferit un standing ovation fostului fotbalist de la Juventus. Quagliarella a fost vizibil emoţionat şi a părăsit terenul în lacrimi. Coechipierii s-au strâns în jurul lui Fabio, pe care l-au îmbrăţişat, în aplauzele stadionului ce i-a fost ”casă” în ultimele şapte sezoane.

Quagliarella i-a predat banderola de căpitan lui Gabbiadini, celălalt veteran din atacul Sampdoriei şi a fost îmbrăţişat şi de antrenorul său, Dejan Stanjovic, cel pe care l-a întâlnit şi pe teren din postura de adversar.

VIDEO cu momentul în care Quagliarella a părăsit terenul în lacrimi

În acest sezon, Quagliarella a bifat 22 de meciuri în tricoul echipei genoveze şi a reuşit să marcheze un gol, contra lui AC Milan pe San Siro. În cariera de fotbalist, acesta a mai evoluat pentru Ascoli, Udinese, Napoli, Juventus şi FC Torino, echipă la care a debutat în Serie A în 1999.

Pentru naţionala Italiei, Fabio Quagliarella a adunat 29 de meciuri şi a marcat opt goluri. 

 

Afla mai multe despre: quagliarellasampdoria 

viewscnt
Articole similare