Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea reporterului l-a pornit pe Gică Hagi: "Hai că deja am luat viteză cu toţii / Fapte! Am vorbit foarte mult şi am spus şi prostii"

Întrebarea reporterului l-a pornit pe Gică Hagi: "Hai că deja am luat viteză cu toţii / Fapte! Am vorbit foarte mult şi am spus şi prostii"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al Farului Constanţa, Gică Hagi, a tras concluziile la finalul sezonului în care a cucerit titlul Superligii. El îşi doreşte ca entuziasmul din jurul echipei să fie gestionat corect şi a avut o reacţie amuzantă atunci când a fost întrebat dacă poate domina campionatul an de an, precum a făcut-o CFR Cluj.

Gică Hagi a făcut show în ultima conferinţă de presă: "Fapte! La cât am vorbit, cu siguranţă am zis şi nişte prostii pe acolo"

În ultima etapă a play-off-ului, Farul Constanţa se deplasează în Cluj pentru meciul cu CFR, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În cadrul conferinţei de presă, un reporter i-a adresat lui Gică Hagi o întrebare după ce campioana s-a schimbat pentru prima dată în cinci ani: "Ce şanse sunt ca în următorii ani să se instaureze hegemonia Farului, aşa cum a fost cea a CFR-ului?"

"(n.r. - râde). Nu... Hai că deja cred că am luat viteză cu toţii. În Constanţa cred că toţi am luat viteză (n.r. - râde). Răbdare, cu picioarele pe pământ, să fim modeşti şi să muncim mult şi bine. 

Sunt multe lucruri de dezvoltat, trebuie să creştem. Chiar dacă ne-am unit, mai avem multe de făcut ca să devenim o echipă puternică în România care să se consolideze acolo sus, ca buget, ca putere. Suntem pe drumul bun, arată minunat, mai ales după victorie. Farul s-a aprins şi s-a văzut când lumea a venit şi a cântat, a stat să ne vadă. 

Nu trebuie să accelerăm lucrurile, dar nici nu o să ne culcăm pe ureche. Vom munci la fel de mult", a spus Gică Hagi. 

"Regele" nu se abate de la sistemul pe care l-a pus pe picioare la Ovidiu, mai ales după ce a cucerit tilul Superligii. În continuare preferă să vorbească puţin, dar să demonstreze prin faptele din jurul Farului

"Obiectivul e să devenim un club puternic, în primele patru din România. Obiectivul anul următor e intrarea în play-off, dar nu avem puterea să spunem că ne vom bate din nou la titlu. Da, anul ăsta am fost. Faptele vorbesc, nu trebuie să zicem ceva înainte. Nu-mi place să vorbesc dinainte de a face lucrurile. 

După ce fac, da, mă pot lăuda. Fapta e faptă. Să vorbim mai puţin şi să facem fapte, nu cum am vorbit eu... Am vorbit foarte mult (n.r. - după titlul câştigat) şi am spus şi prostii, cred, în zilele astea în care am vorbit. La cât am vorbit, cu siguranţă am zis şi nişte prostii pe acolo (n.r. - râde)", a adăugat Gică Hagi. 

De asemenea, Gică Hagi a confirmat că a lansat oferta de transfer pentru un atacant deţinut de un club din Serie A. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantacfr cluj farul constanta 

viewscnt
Articole similare