Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj după ce a ratat titlul cu CFR: ”Dacă nu greşeau flagrant poate eram deja campioni”

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj după ce a ratat titlul cu CFR: ”Dacă nu greşeau flagrant poate eram deja campioni”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - Farul are loc duminică, de la ora 21:00. Cu o victorie, ardelenii ar fi siguri de locul 3, care înseamnă baraj pentru Conference League cu FCU Craiova.

CFR Cluj şi Farul Constanţa se vor duela, duminică seară, de la ora 21:00, în ultima etapă din play-off-ul Superligii. 

Presiunea este pe echipa lui Dan Petrescu care nu e sigură de poziţia a 3-a din clasament. Oltenii stau la pândă şi au şanse să le ia locul celor de la CFR.

Dan Petrescu, atac dezlănţuit la adresa arbitrajului înainte de CFR – Farul

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul, Dan Petrescu a vorbit în termeni negativ despre arbitrajul din actualul sezon.

„E clar că s-a uitat foarte repede de tot ce am făcut noi bun în acest sezon. Părerea mea e că dacă arbitrii nu greşeau flagrant în 8 meciuri din 9, în momentul ăsta jucăm cu trofeul pe masă sau poate eram deja campioni.

Asta nu înseamnă că Farul nu a meritat să câştige. Farul e o campioană pe merit. Merită felicitări şi antrenorul, şi clubul, şi antrenorul. Mai ales antrenorul, cred eu. El a făcut acolo o treabă extraordinară cu jucătorii pe care i-a ales. Merită să fie campion, merită toate felicitările, dar noi nu am fost lăsăţi, din păcate, din greşelile astea mari de arbitraj care au fost.

Şi s-au uitat aşa repede… Asta e realitatea, dacă era un meci sau două, nu aş fi vrut să repet ce s-a întâmplat. Dar au fost 8 meciuri. Până şi la ultimul meci am avut un penalty neacordat, avem deja 9 penalty-uri neacordate. Am primit în play-off 0 penalty-uri. Este incredibil, 9 meciuri în care am avut 9 penalty-uri.

Mâine mă aştept, mă aştept iar la greşeli mari de arbitraj, 100%, împotriva noastră. Va fi şi cu VAR şi fără VAR. Şi VAR-ul va fi împotriva noastră şi mâine. Sunt convins 100%, deci n-am nicio emoţie. Nu pun presiune pe arbitru, dar asta va fi realitatea şi mâine. Nu are rost să mai zic, pentru că după s-ar interpreta, dar vă zic la ce mă aştept”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei CFR – Farul.

Încă o nouă campioană în sezonul viitor al Superligii? Panduru, despre şansele unui ”grand” la titlu: ”Alergi după un singur iepure, nu doi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtitluliga 1 

viewscnt
Articole similare