Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a demis doua legende ale clubului după ce a cucerit titlul în Bundesliga! "Nu pot fi cu voi astăzi, pentru că cei din club mi-au interzis"

Bayern Munchen a demis doua legende ale clubului după ce a cucerit titlul în Bundesliga! "Nu pot fi cu voi astăzi, pentru că cei din club mi-au interzis"

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a anunţat, sâmbătă, că Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic nu mai fac parte din conducerea grupării.

Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic au fost demişi din conducerea clubului Bayern Munchen

Kahn nu mai este CEO-ul clubului, iar Salihamidzic va fi şi el înlocuit în board-ul grupării.

Jan-Christian Dreesen, viceppreşedintele board-ului clubului în ultimii zece ani, a devenit preşedintele board-ului, în locul lui Kahn.

Oliver Kahn a devenit membru al board-ului în ianuarie 2020 şi de la 1 iulie 2021 el era CEO.

”Incredibil! Felicitări, băieţi! Cum v-am spus întotdeauna, trebuie să daţi totul până la final şi să nu renunţaţi niciodată. Sunt foarte mândru de voi.

Mi-ar fi plăcut să sărbătorim împreună, dar, din păcate, nu pot fi cu voi astăzi, pentru că cei din club mi-au interzis”, a transmis Oliver Kahn pe Twitter.

Bayern Munchen a învins la Koln şi îşi păstrează titlul în Bundesliga

Bayern Munchen a câştigat sâmbătă titlul în Bundesliga, învingând în deplasare pe FC Koln, scor 2-1. Borussia Dortmund, care avea nevoie de victorie pentru a deveni campioană, a făcut doar un egal pe teren propriu, cu Mainz, scor 2-2.

În clasament, Bayern este prima, cu 71 de puncte, Borussia Dortmund a terminat pe locul secund, tot cu 71 de puncte, pe locul 3 este RB Leipzig (66 puncte), iar pe 4 este Union Berlin (62 puncte). 

Primele patru echipe merg în Liga Campionilor. Pe locul 5 şi cu prezenţă în Europa League este Freiburg (59 puncte), iar pe locul al şaselea a terminat Bayer Leverkusen (50 puncte), care a profitat de înfrângerea suferită de Wolfsburg, şi va juca în Conference League.

Afla mai multe despre: bayern munchenoliver kahnhasan salihamidzic 

viewscnt
Articole similare