Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, în al nouălea cer după ce a bătut-o pe FCSB: ”Această victorie îndulceşte orice”

Adi Mutu, în al nouălea cer după ce a bătut-o pe FCSB: ”Această victorie îndulceşte orice”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid.

În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Adi Mutu, un antrenor fericit după victoria cu FCSB. Tehnicianul şi-a felicitat jucătorii după prestaţia de pe Arena Naţională.

”Sunt bucuros pentru victorie. Scorul mai puţin contează. A fost o victorie a orgolilor. Au fost jucătorii noştri mai motivaţi. Mă bucur că echipa a tratat bine meciul. Mergem să ne odihnim şi peste trei săptămâni începem cantonamentul. Funsho a venit târziu.

O să facem zilele acestea o evaluare mult mai corectă, cu siguranţă o să fie şi plecări. Dar nu vreau să vorbim acum, vreau să mă bucur de această victorie! O victorie împotriva FCSB-ului îndulceşte orice.

Am fost contestat ca antrenor, dar toţi antrenorii au fost. Dan Petrescu etc. Eu sunt un om serios şi îmi fac datorita 100%, nu a fost niciodată să nu am încredere în echipă. (de câţi jucători sunteţi interesaţi de la FCSB?) Sunt interesat doar de jucătorii mei”, a declarat Adi Mutu.

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa (Ovidiu Popescu 46), Haruţ, Radunovic – Olaru (Nikolov 73), Ad. Şut, Radaslavescu (Octavian Popescu 46) – Miculescu (Omrani 46), Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: Drăghia (G. Ungureanu 86) - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ştefan - Kait, Al. Albu, Papeau (C. Ignat 55) – Pănoiu (Sefer 74), Lukassen (Al. Stan 74), Funsho Bamgboye (Al. Crivac 86). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: adi muturapidfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare