Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului după ultimul titlu cu PSG! Cum arată vitrina campionului mondial cu Argentina

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului după ultimul titlu cu PSG! Cum arată vitrina campionului mondial cu Argentina

Ligue 1

Comentarii

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri, când a fost încoronat din nou campion al Franţei cu PSG, sâmbătă seara.

Acest trofeu completează o vitrină deja plină: o Cupă Mondială, o Copa America, o Finalissima, patru Ligi ale Campionilor, trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, zece titluri în La Liga, două titluri în Ligue 1, trei Supercupe ale Europei, şapte Cupe ale Regelui, şapte Supercupe ale Spaniei, un Trofeu al Campionilor, o Cupă Mondială U-20 şi aurul olimpic..

Echipa franceză PSG a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Strasbourg, şi este campioană a Franţei pentru al doilea an consecutiv.

PSG a condus cu 1-0 la Strasbourg, prin golul lui Lionel Messi, din minutul 58, iar gazdele au egalat în minutul 78, când a marcat Gameiro, însă cu acest 1-1 parizienii şi-au păstrat titlul de campioni. RC Lens va merge alături de PSG în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Olympique Marseille va juca în preliminarile Ligii Campionilor.

 

Afla mai multe despre: lionel messipsglionel messi cel mai titrat fotbalist 

viewscnt
Articole similare