Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, după înfrângerea dură cu Rapid: ”Eu sunt de vină pentru acest eşec!”

Elias Charalambous, după înfrângerea dură cu Rapid: ”Eu sunt de vină pentru acest eşec!”

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid.

În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a vorbit despre înfrângerea dură de azi. Tehnicianul şi-a făcut ”mea culpa” şi a declarat: ”Eu sunt de vină pentru acest eşec”. 

”Nu mă aşteptam să terminăm astfel sezonul. A fost o săptămână complicată, dar nu e o scuză. Îmi cer scuze suporterilor, am zis că vom juca pentru ei, dar nu am fost cei care trebuia... Îmi cer scuze suporterilor. Dar este o zi de mâine, rezultat prost, ne simţim prost, dar în viaţă trebuie mers înainte.

Eu sunt responsabil, nu vreau să dau vina pe jucători, ei sunt cei care au adus echipa aici. Sunt mândru de jucători. A fost o zi proastă, e vina mea! V-am zis, eu sunt vinovat pentru acest rezultat. Poate că a fost greu săptămâna asta, de asta e greu să vezi ziua de mâine”, a declarat Elias după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa (Ovidiu Popescu 46), Haruţ, Radunovic – Olaru (Nikolov 73), Ad. Şut, Radaslavescu (Octavian Popescu 46) – Miculescu (Omrani 46), Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: Drăghia (G. Ungureanu 86) - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ştefan - Kait, Al. Albu, Papeau (C. Ignat 55) – Pănoiu (Sefer 74), Lukassen (Al. Stan 74), Funsho Bamgboye (Al. Crivac 86). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbrapidliga 1 

viewscnt
Articole similare