Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a răspuns după ce a auzit că nu l-a impresionat pe Gigi Becali! "Am citit şi eu ce a zis. Demoralizat eram dacă îmi rezilia contractul"

Andrea Compagno a răspuns după ce a auzit că nu l-a impresionat pe Gigi Becali! "Am citit şi eu ce a zis. Demoralizat eram dacă îmi rezilia contractul"

FCSB

Comentarii

Italianul Andrea Compagno (27 de ani) a terminat cu 21 de goluri sezonul în România, iar atacantul FCSB a vorbit despre situaţia sa şi declaraţiile lui Gigi Becali, care nu a fost convins de fotbalist.

Gigi Becali a auzit mesajul lui Andrea Compagno, după FCSB - Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Luckassen, Pănoiu, Paul Iacob şi Funsho, cu o dublă, au fost marcatorii echipei conduse de Adrian Mutu. 

Andrea Compagno a costat 1.5 milioane de euro, dar fotbalistul venit de la U Craiova 1948 a fost sub semnul întrebării de Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul cu Farul Constanţa. 

După ultima etapă din play-off, italianul a comentat dubiile venite dinspre finanţatorul FCSB şi a recunoscut că ar accepta sa fie vândut, deşi nu şi-ar dori să părăsească echipa bucureşteană. 

„Nu îmi doresc să plec! Vom vedea ce o să fie. Eu până azi m-am gândit doar la Steaua (n.r. - FCSB), să dau totul la această echipă. Am citit şi eu ce a zis patronul, că vrea să mă vândă şi că are ofertă. Vedem ce o să fie, dar eu nu vreau să plec. Demoralizat eram dacă îmi rezilia contractul. Dar dacă vrea să primească bani, poate s-a gândit că vrea altceva de la un vârf. Era o dezamăgire dacă reziliam. 

A fost un sezon bun, am marcat 21 de goluri, dar, din păcate, nu am ajutat Steaua să ia titlul. Sunt supărat pentru că era visul meu să fiu campion. Nu vreau să plec! Până astăzi m-am gândit doar cum să dau totul pentru echipă. Vedem ce se va întâmpla, ce e mai bine pentru echipă. Poate patronul e supărat că n-am adus titlul. Când am venit, se spunea că Steaua (n.r. - FCSB) nu ajunge în play-off şi i-am bătut pe toţi şi am fost la 45 de minute de titlu!", a spus Andrea Compagno după FCSB - Rapid 1-5.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsb rapid 1-5 

viewscnt
Articole similare