Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miami Heat - Boston Celtics 103-104 şi 3-3 la general. Final dramatic în meciul din Florida. Finala Estului merge în decisiv

VIDEO | Miami Heat - Boston Celtics 103-104 şi 3-3 la general. Final dramatic în meciul din Florida. Finala Estului merge în decisiv

Sporturi

Comentarii

Meciul al şaselea din finala Estului, dintre Miami Heat şi Boston Celtics a fost de-a dreptul dramatic, mai ales la finalul sfertului patru.

VIDEO | Dramatism total în finala Estului. Miami Heat şi Boston Celtics merg în meciul decisiv, în exclusivitate pe Orange Sport 1

Meciul al şaselea din seria dintre Miami Heat şi Boston Celtics a fost absolut nebun.

Miami Heat a fost învinsă de Boston Celtics, scor 103-104, pe teren propriu, astfel că este 3-3 la general în finala Conferinţei de Est.

Dar meciul din Florida a oferit una dintre fazele sezonului în NBA, fază care va rămâne cu siguranţă în analele de istorie ale baschetului profesionist american.

Cu trei secunde rămase până la final, la 102-100 pentru Boston, Jimmy Butler a primit trei libere, reuşid să le transforme pe toate, şi să facă 103-102 pentru Miami.

Între timp, Celtics au cerut time-out, având la dispoziţie doar trei secunde să-şi salveze sezonul.

Marcus Smart a aruncat de trei, mingea a ieşit din coş, dar Derrick White a voleibolat şi a dat drumul mingii, de necrezut, cu o zecime înainte ca sirena să anunţe finalul. Decizia a fost confirmată ulterior de arbitri.

Astfel, Celtics au câştigat cu 104-103 şi forţeaza meciul decisiv, care va fi marţi dimineata, 30 martie, de la ora 3:30, în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Prin urmare, Celtics devin abia a patra echipă din istoria de 76 ani a ligii care egalează de la 0-3 la 3-3.

În precedentele trei dăţi, echipa care a revenit de la 0-3 a pierdut seria de fiecare dată, astfel că ar fi ceva istoric dacă Celtics s-ar impune în meciul 7, unul pe care îl vor juca acasă.

Denver Nuggets este prima echipă calificată în finala NBA, după ce a eliminat-o pe Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, în finala Conferinţei de Vest, cu scorul general de 4-0.

Program NBA la Orange Sport pentru finalele de conferinţă:

  • 30.05, 3:30 (luni spre marţi noapte), Miami Heat - Boston Celtics, Meciul 7, Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: nbamiami heatboston celtics 

viewscnt
Articole similare