Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în NBA. LeBron James, aproape de retragere după înfrângerea ruşinoasă suferită de LA Lakers în finala Conferinţei de Vest

Şoc în NBA. LeBron James, aproape de retragere după înfrângerea ruşinoasă suferită de LA Lakers în finala Conferinţei de Vest

NBA

Comentarii

LeBron James a pus sub semnul întrebării viitorul său ca jucător, după eşecul suferit Los Angeles Lakers, în finala Conferinţei de Vest, afirmând că se gândeşte la o posibilă retragere.

Postul american de televiziune ESPN, prin vocea unuia dintre reporterii săi care a vorbit cu "King James" pe coridoarele Crypto.com Arena, la finalul meciului de luni seară cu Denver Nuggets, a anunţat că baschetbalistul în vârstă de 38 de ani ia în calcul o posibilă retragere din activitate.

"Vom vedea ce se întâmplă.... Nu ştiu, nu ştiu. Am multe la care să mă gândesc, ca să fiu sincer. Personal, în ceea ce priveşte baschetul, am multe lucruri la care trebuie să mă gândesc", a spus LeBron James, marcat evident de dezamăgirea eşecului categoric suferit de Lakers, care a pierdut toate cele patru meciuri cu Nuggets din finala Vestului.

Starul lui Lakers a reuşit să înscrie în total 40 de de puncte, 31 dintre ele în prima repriză, un nou record personal, în meciul de marţi dimineaţă cu Denver.

James s-a declarat mulţumit de evoluţia sa din play-off, după ce a stat mult timp în afara terenului în sezonul regulat, din cauza problemelor medicale.

"Cred că a mers bine, deşi nu-mi place să spun că a fost un an de succes, pentru că nu joc pentru altceva decât să câştig titluri în această etapă a carierei mele. Nu mă mulţumesc doar să particip la o finală de conferinţă. Am făcut-o, des. Şi nu este distractiv pentru mine să nu pot participa la o finală de campionat", a explicat el.

LeBron James mai are doi ani de contract cu franciza din Los Angeles, ultimul dintre sezoane fiind opţional, dar el şi-a afirmat mereu dorinţa de a rămâne baschetbalist cel puţin până la 40 de ani, pentru a juca alături sau împotriva fiului său cel mare, Bronny. Acesta va începe primul său sezon universitar la Universitatea din Carolina de Sud şi va avea vârsta legală pentru a putea fi recrutat eventual de o echipă din NBA în sezonul 2024-2025.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare