Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolul continuă în finala Conferinţei de Est. O nouă victorie pentru Boston Celtics, iar Miami Heat conduce acum doar cu 3-2

Spectacolul continuă în finala Conferinţei de Est. O nouă victorie pentru Boston Celtics, iar Miami Heat conduce acum doar cu 3-2

NBA

Comentarii

Boston Celtics s-a impus în faţa echipei Miami Heat, cu 110-97, joi, la arena TD Garden, în meciul al cincilea al finalei Conferinţei de Est, rămânând în cursa pentru calificarea în finala NBA.

Plecată de la 3-0 pentru Miami Heat, un handicap niciodată recuperat în istoria NBA într-o serie de şapte meciuri, în 150 de dueluri, Boston Celtics a reuşit să confirme revenirea în formă prin două victorii consecutive.

Principalii marcatori ai lui Celtics au fost Derricks White (24 puncte), Marcus Smart (23), Jaylen Brown (21) şi Jayson Tatum (21).

De altfel, Jayson Tatum a şi reuşit faza meciului. În primul sfert, starul lui Boston a ridicat sala în picioare cu un slam dunk de toată frumuseţea.

Dar în ciuda acestor înfrângeri consecutive, Miami Heat rămâne totuşi favorită pentru a disputa a şaptea sa finală NBA, cu miza unui al patrulea titlu de campioană după cele din 2006, 2012 şi 2013.

Meciul al şaselea al seriei va avea loc sâmbătă la Miami.

Denver Nuggets este prima echipă calificată în finala NBA, după ce a eliminat-o pe Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, în finala Conferinţei de Vest, cu scorul general de 4-0.

Afla mai multe despre: bostonnbamiami 

viewscnt
Articole similare