Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem o ofertă oficială de la Rapid”. Prima lovitură a verii în Giuleşti. Reacţie imediată: ”Vindem scump. Nici FCSB nu poate”

”Avem o ofertă oficială de la Rapid”. Prima lovitură a verii în Giuleşti. Reacţie imediată: ”Vindem scump. Nici FCSB nu poate”

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut o ofertă oficială pentru unul dintre jucătorii campioanei Farul Constanţa, susţine preşedintele acesteia, Gică Popescu (55 de ani).

Rapid a încheiat sezonul cu un moral la cote maxime. A zdrobit-o pe marea rivală FCSB, chiar pe Arena Naţională, scor 5-1, iar conducerea clubului giuleştean a anunţat o vară agitată în privinţa lotului.

Adi Mutu a fost înştiinţat că va primi un buget consistent pentru transferuri şi se lucrează deja pentru primele mutări, pentru a avea cât mai repede lotul format pentru sezonul viitor.

”Avem o ofertă oficială de la Rapid”. Prima lovitură a verii în Giuleşti. Reacţie imediată: ”Vindem scump. Nici FCSB nu poate”

Prin urmare, printre ţintele Rapidului se numără doi jucători de la FCSB, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, dar şi pentru mijlocaşul campioanei Farul Constanţa, Constantin Grameni.

În ceea ce-l priveşte pe cel din urmă, preşedintele grupării de la malul mării, Gică Popescu, a informat faptul că au primit deja o ofertă concretă pentru jucătorul în cauză, dar a subliniat că acesta nu poate fi cumpărat de vreo echipă din România.

Scopul celor de la Farul Constanţa este accederea în grupele unei competiţii europene, iar pentru a duce la bun sfârşit acest demers au nevoie şi de aportul lui Grameni.

De asemenea, Gică Popescu a precizat că mijlocaşul în vârstă de 20 de ani este prea scump pentru echipeie din Superligă, fie că e vorba de Rapid sau de FCSB.

”Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. 

Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorim să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare. 

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu, conform Prima Sport.

În acest sezon, Grameni a fost punct fix în echipa lui Hagi. A jucat 38 de meciuri şi a distribuit şase goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: rapid bucuresticonstantin gramenifarul constantagica popescutransfer rapid 

viewscnt
Articole similare