Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, dezvăluiri surprinzătoare din haosul creat de Dan Petrescu. Burcă ar fi nevinovat: "A luat roşu degeaba, Bîrligea a vorbit"

Camora, dezvăluiri surprinzătoare din haosul creat de Dan Petrescu. Burcă ar fi nevinovat: "A luat roşu degeaba, Bîrligea a vorbit"

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora, jucătorul echipei CFR Cluj, a explicat momentele de după meciul CFR Cluj - Farul, când Andrei Burcă a primit cartonaşul roşu şi va fi suspendat pentru meciul de baraj cu FC U Craiova.

Imediat după meciul cu Farul, Dan Petrescu a fost implicat într-un haos total. Antrenorul CFR-ului s-a certat cu Dragoş Nedelcu, a fost aproape de bătaie cu oficialul Farului, Zoltan Iaşko, apoi a răbufnit şi la adresa lui Gheorghe Hagi.

În scandalul creat de Dan Petrescu a fost implicat şi Andrei Burcă. Fundaşul central s-a ales cu un cartonaş roşu, astfel că va rata barajul de Conference League cu FC U Craiova 1948, însă Camora a dezvăluit că Burcă a fost nevinovat.

"Burcă nu a vorbit, el a luat galben. Totul s-a întâmplat după meci. Un alt jucător a spus nişte cuvinte, iar arbitrul a crezut că este Burcă. Bîrligea a vorbit ceva, nu ştiu ce a spus, am auzit ceva, dar arbitrul Bârsan a crezut că a fost Burcă şi i-a dat cartonaş roşu”, a declarat Mario Camora.

CFR Cluj - Farul 1-2

CFR Cluj a pierdut, duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte, în timp ce Farul încheie sezonul cu titlul de campioană şi cu 53 de puncte acumulate.

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu (Camora 46) - Fică, Cvek, Boateng, Petrila (E. Krasniqi 76) – Janga (Maglica 62), Bîrligea (Yeboah 62). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • FARUL: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, K. Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean (Doukoure 46), Casap (Grameni 46) - Ad. Mazilu (D. Nedelcu 57), L. Munteanu (V. Morar 78), Sali (Mateus Santos 55). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: cfr clujcamoradan petrescufarulhagi 

viewscnt
Articole similare