You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după înfrângerea ruşinoasă cu Rapid. Discurs categoric al patronului de la FCSB: "Nici nu zici că am fost pe teren"

Gigi Becali, prima reacţie după înfrângerea ruşinoasă cu Rapid. Discurs categoric al patronului de la FCSB: "Nici nu zici că am fost pe teren"

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat sezonul cu un eşec usturător. Sâmbătă, pe Arena Naţională, vicecampioana României a cedat în faţa Rapidului, scor 1-5.

La două zile distanţă de la înfrângerea surprinzătoare suferită de echipa sa, Gigi Becali a oferit o primă reacţie în urma partidei de pe Arena Naţională.

Chiar şi după eşecul ruşinos cu Rapid, latifundiarul din Pipera a precizat că Elias Charalambous va continua pe banca tehnică a FCSB-ului şi în sezonul următor, antrenorul cipriot acceptând înjumătăţirea salariului pentru a încasa lunar 5000 de euro.

"M-am înţeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a şi semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică din meciul cu Rapid, dar asta e viaţa. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noştri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecţia primită de la Hagi şi de la Farul. Iar aia e o lecţie de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că ştie mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2" , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

FCSB - Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins-o, sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, pe FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a egalat cea mai categorică victorie obţinută în meciurile directe cu roş-albaştrii, din 2010.

Au marcat: Octavian Popescu (58), respectiv Kevin Luckassen (7), Ştefan Pănoiu (17), Paul Iacob (26), Funsho Bamgboye (68, 79).

Cartonaş roşu: Octavian Popescu (FCSB, 63)

  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa (Ovidiu Popescu 46), Haruţ, Radunovic – Olaru (Nikolov 73), Ad. Şut, Radaslavescu (Octavian Popescu 46) – Miculescu (Omrani 46), Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • Rapid: Drăghia (G. Ungureanu 86) - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ştefan - Kait, Al. Albu, Papeau (C. Ignat 55) – Pănoiu (Sefer 74), Lukassen (Al. Stan 74), Funsho Bamgboye (Al. Crivac 86). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: becalifcsbrapidsuperligacharalambous 

viewscnt
Articole similare