Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Batem palma!”. CFR Cluj ar fi anunţat primele plecări de la echipă. Singura condiţie în calea transferurilor

”Batem palma!”. CFR Cluj ar fi anunţat primele plecări de la echipă. Singura condiţie în calea transferurilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este pregătită deja pentru primele despărţiri în ceea ce priveşte lotul de jucători, iar doi dintre aceştia pot ajunge la Rapid.

CFR Cluj a încheiat play-off-ul Superligii cu un eşec în faţa campioanei Farul Constanţa, la finalul căruia au ieşit multe scântei în Gruia.

Iar situaţia la clubul ardelean este în aer. Viitorul lui Dan Petrescu este incert şi se pregătesc şi mutări importante în loturi de jucători. 

Unii dintre aceştia, anume Yuri Matias şi Christopher Braun, pot lua drumul Bucureştiului, acolo unde sunt aşteptaţi la Rapid.

”Batem palma!”. CFR Cluj a anunţat primele plecări de la echipă. Un singur pas şi transferurile sunt gata

Oferta lui Dan Şucu şi restul conducerii din Giuleşti pentru cei doi jucători ar fi fost de 550.000 de euro, conform Fanatik, dar nu ar fi pe placul celor de la CFR Cluj.

Nelu Varga ar fi de acord cu vânzarea celor doi fundaşi doar cu o condiţie. Să primească în schimbul lor suma de 750.000 de euro.

”Dacă îmi dau 750.000 de euro, batem palma! Yuri şi Braun, dacă vor, pot să joace la Rapid”, a anunţat Varga, conform sursei citate.

Yuri Matias a ajuns la CFR Cluj în februarie 2022, pentru 100.000 de euro, de la Gaz Metan. A jucat 64 de meciuri la echipa cu care a fost campion anul trecut.

În schimb, Christopher Braun a fost adus la CFR Cluj în vara anului 2022, de la Botoşani, unde a jucat doi ani. Fundaşul lateral german a disputat 44 de meciuri la ardeleni.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargarapid 

viewscnt
Articole similare