Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | OUT de la Universitatea Craiova. Oltenii, primele măsuri după sezonul complet ratat

OFICIAL | OUT de la Universitatea Craiova. Oltenii, primele măsuri după sezonul complet ratat

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a luat prima decizie după ce a ratat biletul pentru Conference League, în urma eşecului cu Sepsi, din ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

OFICIAL | OUT de la Universitatea Craiova. Oltenii, primele măsuri după sezonul complet ratat

Universitatea Craiova a anunţat, în mod oficial, încetarea, de comun acord, a contractului fundaşului Bogdan Mitrea.

Anunţul a venit la o zi distanţă de la meciul în care oltenii au pierdut orice şansă de a evolua în cupele europene şi în sezonul viitor.

”OFICIAL | Mulţumim, Bogdan Mitrea!

Universitatea Craiova şi fundaşul central Bogdan Mitrea au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulţumim lui Bogdan şi îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul oficial al grupării din Bănie.

Bogdan Mitrea a ajuns la Universitatea Craiova la începutul sezonului, de la Sepsi, pentru 250.000 de euro. A jucat 31 de meciuri în tricoul oltenilor.

Câştigător al Cupei şi Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul trecut, fundaşul a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB şi CSMS Iaşi

Cel mai probabil, fundaşul central ajuns la 35 de ani va semna cu finalista Cupei României, U Cluj.

Andrei Ivan: ”E un sezon ratat pentru noi”

”Nu am avut un start de meci prea bun, am fost penibili, nu am jucat, nu am fost noi. Nu ştim nici noi de ce. Probabil pentru unii jucători, presiunea este prea mare şi nu fac faţă.

Nu m-am gândit de loc la meciul Farului. M-am gândit că trebuie să câştigăm azi. E un sezon ratat pentru noi, pentru că nu jucăm în Conference League, nu suntem nici pe podium şi nu ne-am mulţumit suporterii”, a declarat Ivan, după eşecul cu Sepsi.

Afla mai multe despre: universitatea craiovabogdan mitreabogdan mitrea out 

viewscnt
Articole similare