Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul este campioană, dar Mihai Stoica a rămas impresionat de alt club din Superligă. ”E câştigătoarea morală a acestei competiţii” | EXCLUSIV

Farul este campioană, dar Mihai Stoica a rămas impresionat de alt club din Superligă. ”E câştigătoarea morală a acestei competiţii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a lăudat prestaţia lui Sepsi de la începerea play-off-ului.

Deşi a fost lanterna roşie din play-off, gruparea covăsneană s-a impus în ultima etapă a campionatului pe terenul Universităţii Craiova, scor 1-0, într-un meci fără miză pentru echipa patronată de Laszlo Dioszegi. Sepsi a dominat jocul şi a năruit speranţele echipei antrenate de Eugen Neagoe, de a juca finala pentru calificare în Conference League.

Oltenii nu au reuşit să profite de pasul greşit făcut de CFR Cluj pe teren propriu cu Farul, scor 1-2 şi au terminat pe locul patru. Astfel, CFR Cluj şi U Craiova 1948 se vor duela pentru a obţinut ultimul bilet pentru cupele europene.

Farul este campioană, dar Mihai Stoica a rămas impresionat de alt club din Superligă. ”E câştigătoarea morală a acestei competiţii” 

”Campioana morală a acestei competiţii e Sepsi, că a dat o palmă celor care au făcut figuraţie în celelalte play-off-uri. Merită felicitări de la Dioszegi până la ultimul magaziner. E o premieră în fotbalul românesc. Am fost în play-off şi au fost echipe, care au jucat aşa să bifeze anumite partide. Acum nu s-a întâmplat asta”, a spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport.

La mijlocul săptămânii trecute, Sepsi a câştigat Cupa României pentru a doua oară consecutiv, graţie victoriei obţinute la penalty-uri contra Unviersităţii Cluj. În play-off, covăsnenii au bifat două victorii, două egaluri şi şase înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: fcsbfarulmm stoica 

viewscnt
Articole similare