Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu trebuia eliminat in CFR Cluj - Farul. Specialistul a găsit eroarea care influenţează campionatul. ”Nu se mai controlează” | EXCLUSIV

Dan Petrescu trebuia eliminat in CFR Cluj - Farul. Specialistul a găsit eroarea care influenţează campionatul. ”Nu se mai controlează” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost un car de nervi, atât la pauza cât şi la finalul meciului cu Farul, pierdut de CFR Clujm, scor 1-2.

”Burscului” a avut o ieşire nervoasă la pauză, atunci când s-a răstit la arbitrul Marcel Bîrsan, cel care le-a acordat ”marinarilor” o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Louis Munteanu. Centralul meciului i-a acordat lui Petrescu cartonaşul galben la finalul primului act. Avertismentul primit de tehnicianul CFR-ului nu l-a împiedicat pe acesta să creeze un haos pe teren, după fluierul de final.

Deşi CFR s-a calificat în finala pentru calificarea în Conference League, Dan Petrescu a avut ceva de împărţit nu doar cu fotbaliştii Farului, ci şi cu Gică Hagi. De asemenea, ”Bursucul” i-a reproşat ceva şi lui Zoltan Iaşko, directorul sportiv al campioanei.

Dan Petrescu nu a dorit să vină la flash-interviu după încheierea meciului, motivând că se simte rău. Astfel, Costin Curelea, secundul lui Petrescu a dat declaraţii în locul lui.

Petrescu a fost la un pas să rateze finala barajului cu U Craiova

Constantin Zotta, specialistul Orange Sport în probleme de arbitraj a susţinut la finalul partidei că, Dan Petrescu trebuia să vadă cel puţin al doilea galben la finalul meciului, în urma scandalului pe care l-a provocat.

  • Zotta: Sunt curios dacă l-a dat afară acum, iar dacă nu l-a dat având cartonaş galben, este o eroare a lui Bîrsan. La ceea ce a făcut, merita cel puţin un cartonaş galben. A ajuns într-o stare, în care nu se mai controlează.
  • Udrea: Iată, le face semn specatorilor gen: ”faceţi şi voi ceva la adresa arbitrajului că nu se mai poate”. În mod normal pentru scenele de la final, nu ai cum să nu iei roşu, nu că nu ai cum să nu iei galben.

În cazul în care Dan Petrescu primea cartonaşul roşu, ”Bursucul” nu ar f putut sta pe bancă în meciul crucial cu U Craiova 1948. Partida va avea loc joi, 1 iunie, de la 20:30 şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuzottacfrfarul 

viewscnt
Articole similare