Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Chelsea şi-a numit în funcţie noul antrenor, la finele unui sezon dezastruos. Anunţul clubului

OFICIAL | Chelsea şi-a numit în funcţie noul antrenor, la finele unui sezon dezastruos. Anunţul clubului

Premier League

Comentarii

Argentinianul Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui PSG (2021-2022), va antrena Chelsea în sezonul viitor, a anunţat luni clubul pe reţelele sale de socializare. El a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă un an.

Argentinianul îşi va începe noua funcţie la 1 iulie 2023, cu un contract pe doi ani, plus un an suplimentar ca opţiune, a adăugat clubul într-un comunicat.

 

În urma demiterii lui Graham Potter în aprilie (acesta ocupase postul de numai şapte luni), Chelsea a căutat un nou antrenor, iar legenda Blues, Frank Lampard, a ocupat postul până la finalul sezonului doar cu titlu interimar. Mai mulţi antrenori cunoscuţi fuseseră menţionaţi în căutare, printre care Luis Enrique, fostul selecţioner al Barcelonei şi Spaniei, şi Julian Nagelsmann, care fusese demis de Bayern Munchen în martie.

În cele din urmă, Mauricio Pochettino va fi noul antrenor al lui Chelsea în sezonul viitor. Fostul antrenor al lui Espanol Barcelona (2009-2012), Southampton (2013-2014), Tottenham (2014-2019) şi PSG (2021-2022) va avea mult de lucru, deoarece Chelsea, care a terminat pe locul trei în Premier League în sezonul trecut, s-a prăbuşit complet în acest sezon, terminând pe locul 12, cel mai slab rezultat din ultimii 29 de ani (locul 14 în 1993/1994).

 

 

Afla mai multe despre: chelseapochettino 

viewscnt
Articole similare