Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi transferul verii! Guardiola l-a sunat pe Neymar, care a deschis uşa unei plecări de la PSG

Ar fi transferul verii! Guardiola l-a sunat pe Neymar, care a deschis uşa unei plecări de la PSG

Ligue 1

Comentarii

Cotidianul L'Équipe scrie, luni, că tehnicianul Pep Guardiola i-a dat un telefon lui Neymar. Antrenorul lui Manchester City ar fi vrut să "vadă starea de spirit" a atacantului brazilian, care se află sub contract cu Paris Saint-Germain până în iunie 2027.

Sub contract cu PSG până în 2027, Neymar, care a deschis uşa unei plecări în această vară, este curtat peste Canalul Mânecii. Mai multe cluburi din Premier League (Manchester United, Chelsea, Newcastle) şi-au exprimat interesul de a-l atrage pe starul brazilian de 31 de ani, pe care PSG l-a recrutat de la Barça pentru 222 de milioane de euro în 2017.

În timp ce Diavolii Roşii, care sunt pe cale să revină în Liga Campionilor, fac presiuni mari, avându-l ca ambasador pe Casemiro, colegul lui "Ney" în naţionala Braziliei, celălalt club din Manchester este şi el interesat de jucător. Neymar a primit un telefon de la Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, care a vrut să vadă starea de spirit a jucătorului.

Cu toate acestea, potrivit informaţiilor celor de la cotidianul francez, în prezent sunt foarte puţine şanse ca brazilianul să semneze cu campioana Angliei.

Afla mai multe despre: pep guardiolaneymarneymar transferpsgmanchester city 

viewscnt
Articole similare