Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj l-a dat de gol pe Dan Petrescu! "A fost dezamăgit de Hagi, deranjat". Aşteptările "Bursucului" confirmă poziţia Farului despre scandalul din Gruia | EXCLUSIV

Cristi Balaj l-a dat de gol pe Dan Petrescu! "A fost dezamăgit de Hagi, deranjat". Aşteptările "Bursucului" confirmă poziţia Farului despre scandalul din Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a condamnat comportamentul lui Dan Petrescu de la finalul înfrângerii cu Farul Constanţa. Surprinzător, oficialul a spus că probabil "Bursucul" a avut aşteptări ca echipa campioană să lase garda jos, în ultima etapă a Superligii.

Cuvinte incredibile din partea lui Cristi Balaj: "Probabil Dan Petrescu a fost dezamăgit că Hagi a trimis cel mai bun prim 11"

Universitatea Craiova s-a îngropat singură cu Sepsi, scor 0-1, scor care a calificat-o pe CFR Cluj pentru "barajul" de Conference League. Foştii campioni nici n-au mai fost nevoiţi să câştige meciul cu Farul Constanţa, dar Dan Petrescu tot s-a enervat

"N-am fost de acord cu ce a făcut aseară (n.r. - în CFR Cluj - Farul Constanţa), dar nu sunt de acord să fie acoperit. Nu sunt de acord nici cu cei de la Craiova. Domnul Rotaru investeşte bani, dar sunt nevoit să-mi apăr colegii. Nu era nevoie să vorbească acum, că am fost dezamăgiţi şi de ce s-a întâmplat înaintea meciului, când Sorin Cârţu a lansat speculaţii.

La fel s-a întâmplat şi cu Marcel Puşcaş la Sepsi. Induc oamenii în eroare la pariuri şi pierd banii. Ca să-ţi ceri scuze trebuie să ai o anumită construcţie. A fost senzaţional, un antrenor bun, trebuie ascultat şi respectat, dar Sorin Cârţu când greşeşte trebuie să recunoască", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

Cristi Balaj a continuat şi a confirmat mărturia lui Zoltan Iasko, cel care a spus că Dan Petrescu a acuzat Farul că a jucat pentru Universitatea Craiova

"Probabil Dan Petrescu a fost dezamăgit că Hagi a trimis cel mai bun prim 11 avut la dispoziţie. Te poate deranja acest lucru, dar să te bucuri că Voluntari şi-a apărat corect şansele sezonul trecut sau că cei de la Sepsi au câştigat cu Craiova şi noi am beneficat şi să fii supărat că Farul şi-a apărat corect şansele... Nu am cum să apreciez, doar să salut normalitatea din fotbalul românesc.

El cu Gică Hagi şi Gică Popescu au o relaţie specială. Probabil a avut aşteptări, ori s-a demonstrat că în teren au fost mai mulţi profesionişti decât ne-am imaginat noi. Atuncidcând pe final de campionat ajungi într-o situaţie de extenuare, oboseală, tensiune, frustrate, frustrat de arbitraj, atunci eşti dărămânat şi e greu să ai aceeaşi luciditate, pentru că un antrenor trebuie să fie şi sclipitor. Văd un Dan Petrescu diferit faţă de cel întâlnit când a venit la CFR Cluj", a adăugat preşedintele lui CFR Cluj. 

Deja, imaginea cu noul antrenor al lui CFR Cluj circulă în jurul clubului, dacă Dan Petrescu o va părăsi pe fosta campioană a României. 

Afla mai multe despre: gica hagidan petrescuscandal dan petrescucfr cluj farul constanta 

viewscnt
Articole similare