You are here:

Primul mare TUN la FCSB. Mihai Stoica a recunoscut negocierile cu fostul fotbalist al marii rivale: "E clar că e bărbat, nu se sperie de succes"

Primul mare TUN la FCSB. Mihai Stoica a recunoscut negocierile cu fostul fotbalist al marii rivale: "E clar că e bărbat, nu se sperie de succes"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Superligă, după înfrângerea suferită în faţa Farului, iar acum Gigi Becali a început reconstrucţia lotului.

Iulian Cristea, Joonas Tamm şi Răzvan Oaidă au fost primii fotbalişti daţi afară deja de Gigi Becali, în urma înfrângerii suferite de FCSB în faţa Farului.

Nemulţumit de atitudinea fotbaliştilor săi în meciul de la Ovidiu, latifundiarul din Pipera este dispus să facă schimbări majore în lotul echipei lui Elias Charalambous. Astfel, pe lista achiziţiilor din vară se regăseşte şi un adevărat lider, Damjan Djokovic.

"Este o opţiune pentru noi, Djokovic ne va da un răspuns puţin mai încolo. Djokovic este un fotbalist care, până la 33 de ani, a fost titular la toate echipele la care a evoluat. N-a fost genul acela de fotbalist care a jucat în România, a plecat afară, acolo n-a jucat, apoi s-a întors în România şi a plecat din nou afară... El a jucat peste tot, fie că a fost vorba de Serie B, fie că a fost vorba Ligue 2, Djokovic a jucat peste tot, iar asta e foarte important.

În Turcia, a jucat meci de meci, la fel şi în Arabia Saudită. E clar că e bărbat, aia e clar, nu-l bănuieşti că s-ar putea să se sperie de succes, pentru că am văzut pe la CFR Cluj ce reuşea în meciurile importante, dădea nişte goluri care au adus titluri pentru CFR" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB l-a ofertat pe Djokovic

Contractul lui Damjan Djokovic cu Al-Raed va expira la finalul lunii iunie, iar Gigi Becali vrea să profite şi să-l aducă la FCSB.

Gigi Becali l-a mai dorit pe Damjan Djokovic în urmă cu trei ani, pe când evolua la CFR Cluj, şi a fost foarte aproape de a-l convinge să schimbe taberele. Cu toate acestea, croatul a decis, atunci, să nu plece din Gruia.

  • 4 titluri şi o Supercupă are în palmares Damjan Djokovic, toate cucerite în România, cu CFR Cluj
  • 250 de mii de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În cariera sa, Djokovic a mai evoluat pentru ADO Den Haag, Excelsior, Sparta Rotterdam, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Greuter Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor, iar din vara lui 2022 este legitimat la Al-Raed.

Damjan Djokovic a jucat la CFR Cluj în două perioade: iulie 2013 - iunie 2014 şi septembrie 2017 - ianuarie 2021.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalibecalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare