You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu şi-a făcut bagajele şi pleacă din România! Unde va antrena

BREAKING NEWS | Dan Petrescu şi-a făcut bagajele şi pleacă din România! Unde va antrena

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu îşi ia la revedere de la CFR Cluj. Antrenorul va pleca în Coreea de Sud.

CFR Cluj a cedat cu 1-2 în faţa Farului, în ultima etapă din play-off-ul SuperLigii. Se pare că scandalul după CFR - Farul i-a pus capac lui Dan Petrescu, care şi-a făcut bagajele şi pleacă din România. 

Presa sud-coreeană anunţă că Petrescu mai aşteaptă doar permisul de muncă şi-şi va conduce de pe bancă noua sa echipă în meciul cu Gangwon, programat pe 11 iunie. Potrivit expertului în fotbal, Dario Focardi, Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk, formaţie din primul eşalon al Coreei de Sud, după ce va primi viza.

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e aşteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariţie pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia, însă mai multe publicaţii din Coreea dau ca şi făcută mutarea lui Petrescu.

În această stagiune, ardelenii au terminat pe locul trei cu 42 de puncte, în play-off-ul Superligii. CFR Cluj va disputa, astfel, jocul de baraj împotriva celor de la FCU Craiova pentru un loc în cupele europene.

Reacţia lui Nelu Varga după scandalul făcut de Petrescu:

„Îmi cer scuze în nume personal şi al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii ani 5 ani am fost campionii României. Indiferent de presiune trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul.

Felicit echipa Farul Constanţa pentru titlul de campioană şi pentru felul în care a jucat aseară la Cluj. Aceasta este calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preţ. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăşi esenţa fotbalului, esenţa unui club precum CFR Cluj.

Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că atât timp cât sunt eu patron, nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supăraţi… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forza, CFR!”, a transmis Nelu Varga în cursul zilei de luni, prin intermediul fanatik.ro.

  • În cele trei mandate la CFR Cluj, Dan Petrescu şi-a trecut în CV patru titluri de campion: 17/18, 18/19, 19/20, 21/22. 

Dan Petrescu a încurcat anotimpurile? MM Stoica, pus pe ironii: ”Geaca de iarnă îi provoacă crizele de nervi. Creşte temperatura corpului” :) | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujjeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare