Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a încurcat anotimpurile? MM Stoica, pus pe ironii: ”Geaca de iarnă îi provoacă crizele de nervi. Creşte temperatura corpului” :) | EXCLUSIV

Dan Petrescu a încurcat anotimpurile? MM Stoica, pus pe ironii: ”Geaca de iarnă îi provoacă crizele de nervi. Creşte temperatura corpului” :) | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a făcut o criză de nervi la finalul meciului dintre CFR Cluj - Farul 1-2, din cadrul ultimei etape a play-off-ului SuperLigii.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Farul Constanţa, deja campioană, scor 1-2, însă a beneficiat de eşecul surprinzător al Universităţii Craiova contra lui Sepsi (0-1), astfel că formaţia din Gruia a încheiat pe locul 3 şi va înfrunta FC U Craiova pentru un loc în preliminariile Conference League.

Dan Petrescu (55 de ani) a făcut o criză de nervi la finalul meciului dintre CFR Cluj - Farul 1-2, din cadrul ultimei etape a play-off-ului SuperLigii. 

Antrenorul CFR-ului a intrat pe teren şi s-a luat mai întâi de jucătorii Farului. Ulterior, Petrescu a avut ceva de împărţit şi cu Andrei Burcă. 

Cel mai aprig duel l-a avut cu directorul sportiv de la Farul, Zoltan Iaşko, cu care a fost aproape chiar de o confruntare fizică. De asemenea, Dan Petrescu a avut câteva lucruri de reproşat chiar şi faţă de Gică Hagi, fostul său coechipier din „Generaţia de Aur”.

Ultima ironie a lui MM Stoica la adresa lui Dan Petrescu

Întrebat despre reacţia lui Dan Petrescu, MM Stoica nu s-a putut abţine şi a glumit pe seama episodului petrecut în Gruia. 

”De ce geaca asta la Dan Petrescu? E vară! Aia e geacă de iarnă, avem şi noi modelul ăsta! (n.r. râde) Poate fi un factor perturbator, eu cred că de acolo pronesc toate de la geacă. De ce geaca asta? (n.r. râde) Dacă temperatura corpului creşte creşte şi din cauza interni, şi externi. De ce geaca asta? Eu cred că ar trebui să renunţe la geacă şi se rezolvă multe probleme.

N-am avut situaţii de genul ăsta, dar nervos l-am văzut. Aşa este el, un tip foarte extrovertit. Am glumit, că altfel ne îmbolnăvim. Eu zic să nu mai judecăm greşit oamenii. Cred că a vorbit cu Gică Hagi şi a oprezentat scuzele până acum”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

CFR Cluj - Farul 1-2

CFR Cluj a pierdut, duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte, în timp ce Farul încheie sezonul cu titlul de campioană şi cu 53 de puncte acumulate.

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu (Camora 46) - Fică, Cvek, Boateng, Petrila (E. Krasniqi 76) – Janga (Maglica 62), Bîrligea (Yeboah 62). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • FARUL: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, K. Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean (Doukoure 46), Casap (Grameni 46) - Ad. Mazilu (D. Nedelcu 57), L. Munteanu (V. Morar 78), Sali (Mateus Santos 55). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: dan petrescumm stoicacfr clujfarul 

viewscnt
Articole similare