Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru CSA Steaua! Vasile Dîncu i-a întors spatele şi a cerut retragerea proiectului de modificare a Legii Sportului

Lovitură pentru CSA Steaua! Vasile Dîncu i-a întors spatele şi a cerut retragerea proiectului de modificare a Legii Sportului

Liga 2

Comentarii

Steaua s-a lovit de avizul negativ primit din partea Consiliului Legislativ şi al Consiliului Economic, astfel că Vasile Dîncu a hotărât să retragă proiectul.

Vasile Dâncu a anunţat, în urmă cu câteva minute că a retras din Parlament proiectul legislativ prin care cerea modificarea Legii Sportului. Prin acest amendament, CSA Steaua, club care aparţine de Ministerul Apărării Naţionalei, ar fi avea drept de promovare în Superliga.

La jumătatea lunii aprilie 2023, Vasile Dîncu a fost cel care a iniţiat proiectul de modificare al Legii Sportului, dar acum ceva s-a schimbat Dîncu a precizat în această dimineaţă că a cerut retragerea proiectului.

Vasile Dîncu i-a întors spatele şi a cerut retragerea proiectului de modificare a Legii Sportului

Întrebat despre motiv, Dîncu a oferit o explicaţie. „Am luat această decizie în urma celor două avize negative primite din partea Consiliului Legislativ şi al Consiliului Economic şi Social. Cele două avize, cu caracter consultativ, nu răspund esenţei propunerii noastre legislative, dar din respect pentru democraţie le acceptăm”, anunţă Vasile Dîncu.

Unica variantă a celor de la CSA Steaua de a putea obţine dreptul de a juca în Liga 1 e asocierea cu o companie privată, opţiune respinsă vehement de Florin Talpan, juristul clubului din Ghencea.

Peluza Cătălin Hîldan, ironie la adresa celor de la CSA Steaua

”Câinii” i-au înţepat pe cei de la CSA Steaua, după 6-1 cu FC Argeş.

”LIGA DOI NU-I DE NOI. Ăsta e 'Fotbalul Şampanie' despre care vorbea Bani. Acidulat, gata să bubuie zgomotos, cu multe... spume pentru cei care ne puseseră cruce la începutul sezonului.

Gata să se reverse pe străzi, cu steaguri şi eşarfe. Gata să curgă-n pahare, pentru că toţi 'Câinii' sunt în sărbătoare. După 10 luni, ne întoarcem acolo unde ne este locul! În ciuda tuturor profeţiilor prăpăstioase, care anunţau dispariţia lui Dinamo. Renaştem! Şi o facem în stil de Mare Campioană!

LĂSĂM Liga a 2-a pe mâna CSA-ului. Nu au adversar pentru locul 1, nici la anul, nici în anii următori. UMPLEM STADIONUL LA PITEŞTI, să sărbătorim alături de jucători”, a transmis PCH, pe Facebook.

  • Meciul retur dintre FC Argeş şi Dinamo se va disputat pe data de trei iunie, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1. 

Afla mai multe despre: vasile dincucea steauadinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare