You are here:

"Am văzut prin ziare că eu sunt de vină". Gică Hagi răspunde unei acuzaţii care circulă în ultimii ani la adresa lui: "Atât!"

"Am văzut prin ziare că eu sunt de vină". Gică Hagi răspunde unei acuzaţii care circulă în ultimii ani la adresa lui: "Atât!"

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa anunţat că peste 50 de fotbalişti crescuţi în Academia Gheorghe Hagi au debutat în prima ligă, dar de multe ori metodele lui Gică Hagi au fost puse la îndoială. "Regelui" i s-a imputat faptul că mulţi jucători n-au confirmat şi în străinătate, iar acum managerul tehnic a răspuns.

Deranjat de comentariile apărute, Gică Hagi a reacţionat pentru prima dată

În 2022, Farul Constanţa a investit 1.1 milioane de euro în academia de fotbal, care ocupă primul loc în clasamentul întocmit de FRF. 

Rezultatele s-au văzut şi în acest an, când echipele de juniori ale clubului şi-au făcut apariţia în fazele superioare din Liga Elitelor, iar echipa mare a cucerit titlul în Superligă, cu titulari şi jucători în lot crescuţi în propriul centru. 

Pornind de la rolul pe care Denis Alibec, Andrei Borza şi Adrian Mazilu l-ar putea avea la naţionala României, Gică Hagi a răspuns unei opinii care circulă în ultimii ani despre clubul la care a acţionar. 

În mediul online, de numele lui Gică Hagi s-a legat eşecul unor fotbalişti plecaţi de la malul mării la echipe din străinătate, iar acum "Regele" a răspuns. 

De ce unii dintre fotbaliştii lui Gică Hagi n-au confirmat în străinătate: "Nu e vina mea"

"Ei (n.r. - Borza şi Mazilu) sunt titulari de jumătate de an. Ei s-au impus. N-au 15 ani ca Săli, că el avea 15-16 (n.r. - când a fost convocat în prima reprezentativă), cât avea? Ei au 17 ani şi ceva. Au debutat cum am debutat şi eu.

Aş vrea să răspund, să zic multe despre echipa naţională, dar nici aşa nu pot să vorbesc prea multe, pentru că nu vreau să stau să fie paginile pline zile întregi despre mine, ce am zis eu, ce n-am făcut.

Dacă toţi jucătorii pe care i-am promovat, dacă joacă la altă echipă şi nu excelează, nu cred că sunt de vină eu. Că aşa am văzut prin ziare, că sunt de vină eu. De fotbalul românesc am înţeles că, în ultima vreme, sunt de vină eu. 

Eu sunt doar la o echipa de club şi am doar o echipă de club şi produc jucători. Atât! Dar nu răspund de rezultatele echipei naţionale sau de România", a declarat Gică Hagi, într-un interviu acordat Orange Sport. 

De-a lungul ultimului deceniu, Viitorul şi Farul au propulsat fotbalişti precum: Romario Benzar, Gabi Iancu, Bogdan Ţîru, Florin Tănase, Mihai Bălaşa, Răzvan Marin, Cristi Manea, Dragoş Nedelcu, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, Florinel Coman, Andrei Ciobanu, Virgil Ghiţă, Tudor Băluţă, Alexandru Măţan, Denis Drăguş, Radu Boboc, Alexi Pitu, Louis Munteanu, Andrei Borza sau Enes Sali. 

De asemenea, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a răspuns prompt când a abordat subiectul jucătorilor plecaţi în străinătate din centrul lui Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantafotbalisti lansati gica hagigica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare