Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce jucătorii Farului nu confirmă în străinătate?”. Gică Popescu s-a enervat: ”O să-l trimitem pe Hagi să-i antreneze şi acolo!”

”De ce jucătorii Farului nu confirmă în străinătate?”. Gică Popescu s-a enervat: ”O să-l trimitem pe Hagi să-i antreneze şi acolo!”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la FCV Farul, Gică Popescu (55 de ani), a răbufnit în momentul în care a fost întrebat de ce jucătorii vânduţi de către ”marinari” în străinătate nu confirmă aşteptările.

Prezent în studiourile Prima Sport, Gică Popescu a afirmat că nu este deloc vina clubului de pe litoral pentru parcursul ulterior al jucătorilor vânduţi în străinătate.

Gică Popescu, despre jucătorii vânduţi de Farul: ”La noi joacă. Da?”

În opinia sa, misiunea conducătorilor se termină în momentul în care fotbalistul se suie în avion şi părăseşte ţara. Din acel moment, destinele jucătorului se află în mâinile altcuiva.

  • Câteva exemple de jucători vânduţi de Farul în străinătate, dar care nu au confirmat aşteptările: Tudor Băluţă (Brighton, 2,9 mil. E), Ianis Hagi (Genk, 4.7 mil. E), Denis Drăguş (Standard, 1.8 mil. E), Louis Munteanu (Fiorentina, 1.7 mil. E), Bogdan Ţîru (Jagiellonia, 600.000 E), Alexandru Măţan (Columbus Crew, 1.5 mil. E).

”Baciul” a sugerat, în mod ironic, să-l trimită şi pe Gică Hagi la pachet cu jucătorul, la clubul unde acesta se transferă, pentru a-şi putea continua progresul început sub bagheta ”Regelui”.

O să-l trimitem şi pe Gică (n.r.- Hagi) să-i antreneze şi acolo, la echipele unde se transferă. Nu o putem face, că am face-o. 

Dar de ce când joacă la noi, joacă - şi am jucat şi cu echipe de afară - şi au jucat foarte bine. O să încercăm să facem şi colaborarea, să se ducă Gică să-i antreneze.

La noi joacă. Da? După ce pleacă de la Otopeni, nu mai... Spui de jucătorii de la noi, dar care jucător a triumfat? Ca să zici, că jucătorii noştri au ceva. Vorbeşte în general, de fotbaliştii români că nu e unul, să zicem de la FCSB, care a plecat şi a rupt gura târgului.

Noi nu putem să mergem acolo şi să-i antrenăm. Nu poţi să te uiţi doar la clubul nostru, la echipa noastră”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gica hagigica popescu 

viewscnt
Articole similare