Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te aşteptăm la Craiova, leule!” Şi-a anunţat oficial plecarea. Un internaţional român, aproape de revenirea în Bănie după cinci ani

”Te aşteptăm la Craiova, leule!” Şi-a anunţat oficial plecarea. Un internaţional român, aproape de revenirea în Bănie după cinci anigalerie foto

Superliga

Comentarii

Alexandru Băluţa s-a despărţit de Akademia Puskas, după trei ani petrecuţi în Ungaria.

Fostbalistul român şi-a anunţat oficial plecarea pe contul de Instagram.

”Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor din ”familia” Puskas, pentru aceşti trei ani frumoşi petrecuţi împreună. Despărţirile sunt întotdeauna dificile, dar ştiu că acest club va continua să progreseze iar asta mă face fericit. Aici am avut oportunitatea să mă dezvolt, atât ca om, cât şi ca fotbalist. 

În fotbal, nu rezultatele şi trofeele înseamnă totul, ci prieteniile, amintirile şi lecţiile învăţate. Ştiu că am făcut greşeli în carieră, dar am învăţat din ele. Am învăţat să nu mă dau bătut şi să lupt până la ultimul strop de energie.

Acum, va începe o nouă aventură pentru mine, dar amintirile vor rămâne prezente în inima mea”, a scris Alexandru Băluţă.

Băluţă, la un pas de revenirea la Universitatea Craiova

Conform Prosport.ro, negocierile dintre Băluţă şi clubul patronat de Mihai Rotaru sunt avansate. Aceeaşi sursă relateză că, în lupta pentru câştigarea titlului de campioană, finanţatorul alb-albaştrilor visează să-i reunească pe Ivan, Băluţă, Mitriţă şi Jovan Markovic.

Alexandru Băluţă a evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care a plecat la Slavia Praga în schimbul sumei de 2.300.000 de euro.

În tot acest timp, jucătorul Akademiei Puskas a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri şi a livrat 16 pase decisive. Cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro, Băluţă a mai evoluat pentru Chindia, Farul şi Slovan Liberec. În acest sezon, Băluţă a marcat două goluri în 21 de partide. 

Afla mai multe despre: csu craiovabăluţă 

viewscnt
Articole similare