Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să joace". Becali s-a răzgândit după o săptămână şi scapă de încă un fotbalist. MM a confirmat: "Aşa mi-a spus"

"O să joace". Becali s-a răzgândit după o săptămână şi scapă de încă un fotbalist. MM a confirmat: "Aşa mi-a spus"

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas într-un singur fundaş central, după ce finanţatorul Gigi Becali a dictat o nouă plecare din echipa antrenată de cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii.

Doar o săptămână a ţinut minunea! Gigi Becali scapă şi de fotbalistul despre care zicea că va juca la FCSB

FCSB va aborda noul sezon cu un lot cu multe schimbări, într-o stagiune în care-şi propune titlul în România şi grupele Conference League. 

A doua zi după ce a pierdut titlul în Superligă în faţa Farului, Gigi Becali a anunţat "lista neagră".

Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani nu rămân la FCSB, iar variantele pentru postul de fundaş central nu mai există în acest moment. 

Doar Joyskim Dawa a scăpat, pentru că încă are un contract în derulare, iar ultima plecare din defensivă este cea a lui Denis Haruţ. 

Ajuns în 2021 de la FC Botoşani, Haruţ a fost în puţine rânduri om de bază, iar testul l-a dat când a fost titular în meciul cu Rapid Bucureşti. FCSB a primit cinci goluri, în ultima etapă din play-off, iar Gigi Becali s-a hotărât că nu se va baza pe apărătorul de 24 de ani în noul sezon. 

"Haruţ probabil că va fi împrumutat, aşa îmi spusese Gigi. Suntem în discuţii şi să vedem ce jucători vor veni. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce cred alţii. El decide, el plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi. 

Şi pe Cristea îl regret, şi pe Oaidă. Ei stăteau perete în perete cu mine în cantonament. Ştiu cum le sună ceasul, telefonul", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Ce spunea Gigi Becali despre Denis Haruţ, după Farul - FCSB 3-2

„Vreau doi fundaşi centrali, un mijlocaş, dirijor care la 2-0 să dirijeze echipa spre al treilea şi al patrulea gol, nu «bufa-bufa» de frică. O să vedem acum, nu vezi că nici nu îi găseşti? O să joace şi Haruţ să vedem ce poate, o să vedem ce va fi”, declara finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

  • 41 de meciuri a jucat Denis Haruţ la FCSB în ultimele sezoane. 

Afla mai multe despre: gigi becaliplecari fcsbmihai stoicadenis harut fcsb 

viewscnt
Articole similare