You are here:

Zi cu surprize la Roland Garros! Medvedev, eliminat în primul tur de locul 172 mondial. Campioana din 2021 pleacă acasă

Zi cu surprize la Roland Garros! Medvedev, eliminat în primul tur de locul 172 mondial. Campioana din 2021 pleacă acasă

Tenis

Comentarii

Barbora Krejcikova din Cehia, campioana din 2021 de la Roland Garros, a fost eliminată marţi, în primul tur al turneului din 2023, de ucraineanca Lesia Ţurenko (locul 66), scor 6-2, 6-4. Acasă a plecat şi Daniil Medvedev, locul 2 mondial, după un meci de peste patru ore.

Barbora Krejcikova, campioana din 2021, eliminată în primul tur la Roland Garros

Krejcikova nu a mai câştigat un meci pe zgura pariziană de când a fost încoronată campioană, în urmă cu doi ani, pentru că ea a fost deja eliminată în primul tur, în 2022, de tânăra franţuzoaică Diane Parry.

Eliminarea ei îi lasă liber pe tablou Igăi Swiatek, numărul 1 mondial şi campioană în exerciţiu, care risca să o înfrunte în optimi.

Krejcikova este singura jucătoare, alături de Arina Sabalenka şi Elena Rîbakina, care a învins-o pe poloneză în 2023.

În turul al doilea, Ţurenko o va înfrunta fie pe chinezoaica Lin Zhu (locul 40), fie pe americanca Lauren Davis (locul 52).

Rusul Daniil Medvedev, eliminat în primul tur la Roland Garros de locul 172 mondial

Rusul Daniil Medvedev, locul 2 mondial, a fost eliminat, marţi, în primul tur la Roland Garros, de brazilianul Thiago Seyboth Wild, scor 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4.

Meciul a durat patru ore şi 15 minute.

Seyboth Wild, aflat pe locul 172 în lume şi venit din calificări, se află la a doua participare pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam din cariera sa şi va juca în turul doi împotriva lui Guido Pella sau Quentin Halys.

Afla mai multe despre: roland garrosbarbora krejcikovadaniil medvedev 

viewscnt
Articole similare