Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât l-a costat pe Adrian Mititelu ”afacerea” Nicolo Napoli: ”L-am mulţumit cu atât”. Dezvăluirea patronului de la U Craiova 1948 | FOTO

Cât l-a costat pe Adrian Mititelu ”afacerea” Nicolo Napoli: ”L-am mulţumit cu atât”. Dezvăluirea patronului de la U Craiova 1948 | FOTOgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a revenit cu o nouă reacţie după anunţul despărţirii de Nicolo Napoli. Finanşatorul celor de la U Craiova 1948 a dezvăluit cu ce sumă va pleca Nicolo Napoli după acest nou mandat.

În cursul zilei de astăzi, Adrian Mititelu, finanţatorul clubului U Craiova 1948, a anunţat că nu îi va mai prelungi contractul italianului Nicolo Napoli, scadent la data de 30 iunie.

În locul său, la cârma formaţiei oltene, va fi instalat portughezul Joao Janeiro, cel care a antrenat-o ultima oară pe Debrecen, din Ungaria.

Câţi bani a scos Adrian Mititelu din buzunar pentru a-i ”mulţumi” lui Nicolo Napoli. Dezvăluirea făcută de finanţatorul U Craiova 1948

Anunţul a fost făcut de omul de afaceri printr-o postare pe contul său de Facebook. În cadrul respectivului status, unul dintre internauţi i-a adresat mulţumiri lui Nicolo Napoli pentru efortul depus în acest mandat la Craiova.

Adrian Mititelu a văzut mesajul şi i-a răspuns fanului craiovean că a scos din buzunar până la 100.000 de euro pentru serviciile tehnicianului italian pe toată durata contractului acestuia.

”Stai liniştit! Anul ăsta l-am 'mulţumit' cu cca 100 000 de euro”, a reacţionat finanţatorul lui U Craiova, în secţiunea de comentarii a postării iniţiale.

Nicolo Napoli a fost instalat din nou la conducerea tehnică a lui U Craiova 1948 la data de 9 noiembrie 2022 şi se va despărţi la 30 iunie 2023.

În cele din urmă, tehnicianul italian în vârstă de 61 de ani se va despărţi de olteni pentru a noua oară în carieră.

Reacţia lui Nicolo Napoli, după anunţul lui Adrian Mititelu

”Nu ştiu (n.r. dacă Adrian Mititelu a anunţat un nou antrenor). Vedem, mai avem un meci foarte dificil şi după vedem ce se întâmplă. Normal, mandatul a început bine şi cred că se va termina cu bine”, a declarat Napoli, potrivit Fanatik.

Anunţul lui Adrian Mititelu

”Pentru a clarifica lucrurile:

1 Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an  cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: craiovamititelunicolo napoli 

viewscnt
Articole similare