Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are mai mare grijă de club decât de viaţa lui”. Adrian Mititelu, lăudat de un rival după actualul sezon | EXCLUSIV

”Are mai mare grijă de club decât de viaţa lui”. Adrian Mititelu, lăudat de un rival după actualul sezon | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 speră să ajungă în Conference League prin barajul din play-out, iar Adrian Mititelu vrea să obţină prima calificare în funcţia de finanţator al oltenilor.

”Are mai mare grijă de club decât de viaţa lui”. Adrian Mititelu, lăudat de un rival | EXCLUSIV 

Play-out-ul din SuperLiga este aproape de final, iar FC U Craiova 1948 se pregăteşte pentru cupele europene după ce au primit licenţa UEFA. 

Oltenii sunt pe primul loc în clasamentul din Superligă, cu 35 de puncte. Pentru parcursul din acest sezon, dar şi pentru munca pe care a depus-o la echipă, Adrian Mititelu a fost lăudat de MM Stoica, chiar în direct. 

”Eu sunt un fac FC U Craiova 1848, sunt şi priente cu familia Mititelu, ştiu ce sacrificii a facut Adrian Mititelu pentru club... Are mai mare grijă de club decât de viaţa lui, indiferent cum a condus, e ceva lăudabil. Indiferent prin ce metode a condus. Asta e părerea mea”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

FC U Craiova 1948 şi-a asigurat prezenţa în barajul pentru preliminariile Conference League. Oltenii se vor duela cu FC Voluntari în drumul spre prima calificare în cupele europene a lui Adrian Mititelu, iar cele două formaţii se vor confrunta duminică, 28 mai.

Adrian Mititelu a mai fost aproape să o ducă pe FC U Craiova 1948 în cupele europene în sezonul 2008-2009. 

Mititelu renunţă la Nicolo Napoli

Patronul oltenilor a anunţat că nu-i va mai prelungi contractul italianului Nicolo Napoli, scadent la 30 iunie. În locul său va fi instalat portughezul Joao Janeiro, cel care a antrenat-o ultima oară pe Debrecen, din Ungaria.

”Pentru a clarifica lucrurile:

1 Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an  cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Cel mai probabil, Adrian Mititelu nu a putut trece peste eşecul calificării în play-off şi simte că ar benefică o schimbare echipei. Aşa cum se obişnuieşte, cel care plăteşte primul este antrenorul.

Nicolo Napoli se desparte de U Craiova 1948 pentru a noua oară în carieră. Rămâne de văzut dacă va fi şi ultima.

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 

viewscnt
Articole similare