Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, reacţie fair-play înaintea ”finalei” cu Farul: ”Nu poţi ataca idolul pe care-l ai de 40 de ani”

Mihai Stoica, reacţie fair-play înaintea ”finalei” cu Farul: ”Nu poţi ataca idolul pe care-l ai de 40 de ani”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani) a transmis un mesaj de fair-play înaintea meciului capital cu Farul.

Mihai Stoica nu are de gând să intre într-un război al declaraţiilor de la distanţă, împotriva celor de la Farul, chiar dacă suporterii îi cer mai multă vehemenţă în această perioadă.

  • Partida Farul - FCSB va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport, duminică, 21 mai, de la ora 21:00, în etapa a 9-a a Superligii.

Mihai Stoica nu dă curs provocărilor!

Acesta şi-a apărat mereu ”ograda”, însă, de data aceasta oficialul celor de la FCSB nu va face acest lucru vocal, din respect pentru Gică Hagi şi Gică Popescu, indiferent de solicitările fanilor.

Cel mai probabil, fanii sunt nemulţumiţi de faptul că Gică Hagi şi-a permis să-i ofere o replică dură portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu, după declaraţiile ”războinice” date de internaţionalul român după victoria cu CFR Cluj.

Mihai Stoica afirmă că nu poate intra în nicun fel de conflict cu Gică Hagi şi Gică Popescu, indiferent de ce discuţii se lansează pe parcurs, deoarece sunt doi dintre idolii săi.

Niciodată n-am dat înapoi când au fost atacuri la adresa echipei, în special a fotbaliştilor noştri. Nu mă refer la replici date unor specimene care nu ştiu altceva decât să jignească. Pentru ăştia apăs tasta IGNORE.

Totuşi, n-am replicat celor datorită cărora am devenit stelist, indiferent de ceea ce a venit dinspre ei. Mă refer la monştri sacri ca Marcel Răducanu sau Tudorel Stoica. Singura polemică pe care o regret a fost cu Liţă Dumitru, dar am avut timp să repar ce am făcut şi relaţia noastră este excelentă.

Introducerea am făcut-o pentru ca cei care-mi solicită să le răspund adversarilor de duminică să înţeleagă că nu poţi ataca idolul pe care-l ai de 40 ani. Iar în cazul meu, el este şi va fi Gică Hagi.

Spun doar că vreau să câştige titlul cine merită şi să fie un arbitraj corect!

P.S. Cu Gică Popescu nu m-aş certa indiferent care ar fi miza. Sentimentele pe care le nutresc faţă de el nu le poate înţelege nimeni. Sau poate doar el”, a transmis Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: gica popescugica hagimihai stoica 

viewscnt
Articole similare