Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ţinea cu Steaua la meciul cu Dinamo, dar MM Stoica l-a făcut să se răzgândească: ”Mi-a zis că pierd 400.000 de euro”

Gigi Becali ţinea cu Steaua la meciul cu Dinamo, dar MM Stoica l-a făcut să se răzgândească: ”Mi-a zis că pierd 400.000 de euro”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a recunoscut că s-a uitat la ”derby-ul” dintre Dinamo şi CSA Steaua, scor 3-0, duminică, în play-off-ul din Liga 2.

Iniţial, patronul neoficial al celor de la FCSB s-a declarat suporterul celor de la CSA Steaua, cu gândul că, la un moment dat, suporterii celor de Steaua se vor întoarce alături de el, la FCSB.

Gigi Becali ţinea cu Steaua, dar s-a răzgândit după discuţia cu Mihai Stoica

Apoi, după o discuţie cu Mihai Stoica, ”şeful” actual al FCSB-ului, omul de afaceri s-a răzgândit şi a schimbat tabăra. S-a bucurat la fiecare gol al ”câinilor”.

Motivul: i s-a readus aminte câţi bani ar câştiga din sezonul viitor, dacă Dinamo s-ar întoarce în primul eşalon.

Râzând aşa, l-am sunat pe MM. ‘Băi Mihaie, Dinamo sunt slabi, dar CSA nici nu trece centrul terenului’. El mă întreabă cu cine ţin. Păi eu ţin cu CSA, nu vreau Dinamo să promoveze!

Până la urmă, i-am zis, ăia sunt ai noştri, s-au răzvrătit ei, dar o să vină înapoi la noi şi Peluza Sud, o să câştigăm procesele, o să vină ei la noi, copiii rătăcitori, lasă să ţinem cu ei.

La care MM zice ‘Păi dacă ţii cu ei pierzi 400 de mii pe an doar din bilete. Avem 400-500 de mii doar din bilete cu Dinamo pe Arena Naţională’. Atunci ţin cu Dinamo. Ţin unde iau 400 de mii. Cum am ţinut cu Dinamo, cum a dat gol imediat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

În urma victorie din derby, Dinamo încă mai speră că Oţelul se va încurca în ultimele două etape şi va reuşi să prindă promovarea directă în Superligă.

În caz contrar, Dinamo va merge la baraj, acolo unde va întâlni una dintre formaţiile UTA Arad, FC Argeş sau Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicadinamo-steaua 

viewscnt
Articole similare