Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes uriaş pentru Borza din Premier League. Un club de top este pregătit să-i pună lui Hagi două milioane de euro pe masă

Interes uriaş pentru Borza din Premier League. Un club de top este pregătit să-i pună lui Hagi două milioane de euro pe masă

Superliga

Comentarii

Fulham şi-a exprimat interesul pentru a-l pe transfera pe Andrei Borza, fundaşul Farului.

Conform publicaţiei britanice TheSun, gruparea londoneză încearcă să-l aducă pe Borza pe ”Craven Cottage” în schimbul sumei de 2.000.000 de euro. Aceeaşi sursă relatează că, Fulham are nevoie de întăriri pe partea stângă a apărării, dat fiind faptul că împrumuturile lui Cedric Soares şi Kurzawa vor expira în această vară.

Cu toate acestea, în cazul unui transfer, londonezii ar urma să îl împrumute pe Borza pentru ca tânărul fotbalist al Farului să acumuleze cât mai multă experienţă.

Sezon fantastic, atât pentru Borza cât şi pentru Fulham

În vârstă de 17 ani, Borza a bifat 36 de meciuri pentru Farul în toate competiţiile, a marcat trei goluri şi a livrat trei pase decisive. Fundaşul născut la Năvodari este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro şi este unul dintre cei mai tineri fotbalişti ai Farului ce au primit medalia de campion.

Fulham a terminat sezonul de Premier League pe locul 10 cu 52 de puncte şi nu a avut nicio emoţie în lupta pentru evitarea retrogradării.

Afla mai multe despre: borzafarulfulham 

viewscnt
Articole similare