You are here:

Mititelu i-a făcut ofertă "celui mai bun fundaş din Liga 1", dorit şi de FCSB: "50.000 la semnătură şi 13.000 pe lună. Ştiu ce face Gigi Becali" | EXCLUSIV

Mititelu i-a făcut ofertă "celui mai bun fundaş din Liga 1", dorit şi de FCSB: "50.000 la semnătură şi 13.000 pe lună. Ştiu ce face Gigi Becali" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, nu renunţă la fundaşul central pe care-l consideră "cel mai bun din Liga 1". Însă, afaceristul a aflat că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, stă la pândă pentru a-l aduce la echipa bucureşteană.

"Cel mai bun fundaş din Liga 1" are propunerea lui Adrian Mititelu pentru a semna

Continuă cazul dificil al lui Andre Duarte, fundaşul central portughez de 25 de ani, care se află într-o dispută cu U Craiova 1948. În timp ce reprezentanţii apărătorului susţin că înţelegerea dintre părţi e scadentă în vara acestui an, Adrian Mititelu a transmis că titularul indiscutabil din echipa olteană este legat de club până în vara anului 2024. 

Cele două părţi ar putea ajunge la comisii, pentru a rezolva cazul, dacă Andre Duarte nu acceptă versiunea de contract a lui Adrian Mititelu. 

"Părerea mea e că e cel mai bun fundaş din Liga 1. Dacă mai aveam încă un fundaş ca el eram mai bine. Are contract cu noi până în 2024, plus opţiunea de a prelungi pe încă un an. Circulă prin lumea fotbalului nişte zvonuri că nu ar fi legale aceste prelungiri de contracte. 

Duarte are contract până în 2024 şi, dacă vrea să plece, să facă acţiune la FIFA. Eu vin cu apelul şi tot aşa. Dacă FIFA hotărăşte că nu e valabil contractul, asta e. Noi am consultat şi toate sursele noastre au spus că e perfect valabil contractul", a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport. 

  • 44 de meciuri a jucat Andre Duarte la U Craiova 1948 în acest sezon

Adrian Mititelu a spus cifrele din noul contract al lui Andre Duarte, dar Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB

Pentru a-i demonstra că poate continua la U Craiova 1948 fără resentimente, Adrian Mititelu i-a propus prelungirea lui Andre Duarte cu încă trei ani. Afaceristul a oferit şi detaliile contractului. 

"I-am făcut o propunere lui Duarte, încă n-a răspuns la ea. Impresarul vrea sute de mii la semnătură şi visează cai verzi pe pereţi. 

I-am făcut propunere pe trei ani, 50.000 de euro la semnătură şi 13.000 de euro pe lună. N-a răspuns. 

Eu am declarat că e netransferabil. Ştiu că e interesant domnul Becali, că ştiu ce face, printr-un prieten. Dacă Duarte va fi liber, în septembrie, octombrie.... Numai o decizie a FIFA va face ca el să spună că nu e valabil contractul. 

Eu cred că e sub imperiul dorinţei impresarului de a se îmbogăţi. Ce să zic... N-am nicio emoţie", a adăugat patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andre duarte contract u craiova 1948adrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare