Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, dezlănţuit după eşecul cu CFR Cluj: ”Ne-au ciuruit! Crimă Organizată! A fost vânătoare” | EXCLUSIV

Adrian Mititelu, dezlănţuit după eşecul cu CFR Cluj: ”Ne-au ciuruit! Crimă Organizată! A fost vânătoare” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, s-a declarat total nemulţumit de maniera de arbitraj a brigăzii de arbitri care oficiat la partida cu CFR Cluj, care i-a trimis pe ardeleni în preliminariile Conference League.

Adrian Mititelu consideră că echipa sa ar fi meritat cel puţin o lovitură de la 11 metri,  mijlocaşul Juan Bauza nu ar fi trebuit eliminat, iar soarta partidei ar fi putut fi alta.

În urma prestaţiei arbitrilor, omul de afaceri consideră că meciul a început cu o directivă clară: să se facă tot posibilul care CFR Cluj să meargă în Europa.

Adrian Mititelu a răbufnit după meciul cu CFR Cluj!

Adrian Mititelu a reclamat o adevărată conspiraţie împotriva sa şi a echipei sale, pentru a nu ajunge în cupele europene, deoarece CFR Cluj este o echipă cu mai multă notorietate şi avea nevoie mai mare de acest obiectiv.

De asemenea, patronul oltenilor ar merge la DNA să demonstreze legăturile pe care arbitrii le au cu oamenii din conducerea FRF, însă se teme că nu va beneficia de un tratament corect, iar totul se va întoarce împotriva sa.

Lucrurile s-au văzut foarte clar la televizor. Pot să vă spun că ne-au ciuruit. Probabil că dacă reuşeam să dăm gol în nouă, ne mai dădeau un om afară. 

De la desemnare ne-am dat seama. Acest domn, Popa, este locotenentul lui Bodescu. Am dovezi grave. Din păcate, deocamdată le ţin acolo, pentru că nu am încredere în DNA.

Iar Kovacs, ştie toată lumea că este un om de încredere al CFR-ului. Toată brigada a fost. Eu înţeleg că CFR-ul, o echipă foarte puternică, trebuia sub orice preţ să joace în cupele europene.

Mai bine ne ziceau să nu mai jucăm barajul şi înţelegeam. Nu era problemă. Şi-aşa am văzut că erau unii trişti că locul şapte poate juca în Europa.

Zic şi eu, când se întrerupe campionatul şi se desparte, poate aveam timp să recuperez dacă se juca normal. De aceea zic că logica este greşită. E anormal să nu pot să-i ajung pe cei de sus.

Trebuia să ne spună că nu se dă barajul, să se ducă CFR, dar nu ne pune pe drumuri. Să ne punem speranţe, să avem un ţel, planurile. Ca şi domnul Varga, cheltui foarte mulţi bani, şi eu vreau să fac performanţă şi vreau şanse egale. Şi nu sunt deloc egale.

V-am spus ce puteam să vă spun, că am şi dovezi, dar nu mă pot duce la DNA să le pun. Am, dar vă spun de ce nu mă duc. Am mai fost la DNA, când trebuia să facem un flagrant, şi m-am trezit că procurorul a fugit. Nu a mai făcut flagrantul. Dup-aia mi-a făcut mie dosar şi m-a băgat şi la puşcărie, că am avut curaj să mă pun cu ei.

(n.r. - Cui să facă flagrant?) Nu contează cui. Toată lumea ştie. Ne-a pus să facem înregistrări şi când să facem flagrantul, au închis uşile. Nu i-am mai găsit. Ne-au închis uşa-n nas, că să ştiţi cum sunt treburile în România.

Nu, eu nu am unde să mă duc să mă plâng, că mă trezesc tot eu cu dosare. Mai bine îmi văd dracului de treaba mea. Mai bine îmi fac o echipă care să facă faţă lui CFR Cluj şi-n opt, şi-n nouă.

Înseamnă Crimă Organizată, dar nu ai cum să demonstrezi pentru că sistemul este cu ei. E Crimă Organizată în fotbalul românesc şi este de mult timp.

Dacă am avut curajul să fac plângere şi m-am trezit cu echipa dezafiliată. Am pierdut o echipă întreagă, m-au băgat şi la puşcărie, am venit înapoi în Liga 1, şi uitaţi ce-mi fac.. Faci o echipă puternică, bună, dar nu poti să mergi în Europa pentru că trebuie să meargă altcineva.

A fost vânătoare. Am avut cel puţin un penalty. Nici vorbă de eliminare la Bauza, plus alte faze mai minore. A fost măcel.

(n..r - Dacă a vrut să scoată echipa de pe teren) Nu neapărat. Dacă era după mine, o scoteam de atunci, dar nu era de mine. Nu eu, jucătorii, antrenorii. Eu de la lojă puteam? Dacă era după mine, după eliminarea lui Bauza scoteam echipa din teren”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - FCU Craiova 1948 1-0

Afla mai multe despre: cfr cluj - fcu craiovaadrian mititeluistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare