Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegii nu l-au recunoscut :) Apariţie spectaculoasă a tricolorului care şi-a schimbat înfăţişarea. Cum s-a prezentat în lotul lui Edi Iordănescu | VIDEO

Colegii nu l-au recunoscut :) Apariţie spectaculoasă a tricolorului care şi-a schimbat înfăţişarea. Cum s-a prezentat în lotul lui Edi Iordănescu | VIDEOgalerie foto
Comentarii

Echipa naţională a României a început pregătirile pentru următoarele două meciuri din preliminariile EURO 2024, iar rând pe rând tricolorii au apărut în lot. O apariţie surprinzătoare a oferit George Puşcaş (27 de ani), care a făcut o schimbare de "look".

Apariţie spectaculoasă a lui George Puşcaş printre tricolorii convocaţi de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a început antrenamentele cu echipa naţională, care are două meciuri importante în această lună. Pe 16 iunie, naţionala joacă în deplasare cu Kosovo, apoi pe 19 iunie, tot în deplasare, cu Elveţia. 

Aceste două partide vor fi abordate cu trei atacanţi de meserie: Denis Alibec, Louis Munteanu şi George Puşcaş. Atacantul de la Genoa, cu care a promovat în Serie A, a avut o apariţie spectaculoasă în cantonamentul naţionalei.

George Puşcaş a făcut o schimbare de "look", şi-a lăsat părul lung, iar acum vrea să aducă punctele necesare României în grupa din preliminariile EURO 2024. 

La 27 de ani, George Puşcaş a revenit în Serie A, de această dată în tricoul lui Genoa, care l-a transferat definitiv de la Reading. În 27 de meciuri jucate în acest sezon, George Puşcaş a marcat de patru ori. 

VIDEO | Noul look al lui George Puşcaş

Foto: George Puşcaş, în Moldova - România 0-5

VIDEO | Imagini din cantonamentul naţionalei României

Afla mai multe despre: george puscastunsoare george puscaskosovo romaniaelvetia romania 

viewscnt
Articole similare