Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Mihai Stoichiţă pentru meciurile României cu Elveţia şi Kosovo: ”Nu există obiectiv la puncte”

Planul lui Mihai Stoichiţă pentru meciurile României cu Elveţia şi Kosovo: ”Nu există obiectiv la puncte”
Comentarii

Naţionala de fotbal a României s-a reunit, luni, înaintea unor meciuri extrem de importante în campania de calificare la EURO 2024, din Germania.

Planul lui Mihai Stoichiţă pentru meciurile României cu Elveţia şi Kosovo: ”Nu există obiectiv la puncte”

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. 

Mihai Stoichiţă a vorbit despre următoarea perioadă şi despre meciurile României. 

”Edi a reuşit să le insufle ideea de grup unit, care luptă pentru o altă imagine a naţionalei, care sper să fie învingătoare şi să rezolve cât mai repede această calificare.

Sunt două meciuri importante, mai ales primul care poate fi câştigat şi atunci Elveţia devine un bonus.

Nu există obiectiv la puncte, ce obiectiv să fie la puncte? Orice rezultat pozitiv e în plan, cu 6 puncte la max. Dacă ai lua 1 punct sau 3 cu Kosovo practic ai opri Kosovo din lupta pentru calificare. Iar Elveţia e Elveţia care trebuie să avem un meci.....

Eu îl asemăn cu cel din Austria din Liga Naţiunilor acum 2-3 ani cu Rădoi când toată lumea ne compătimea că jucam cu Bundesliga. Şi uite că băieţii au făcut un meci excepţional. Niciodată nu ştiu cu echipele bune ce se poate întâmpla, e o altă mobilizare şi un alt mod de a aborda jocul din partea adversarilor care îţi dă mai multă libertate în construcţie”, a declarat Mihai Stoichiţă. 

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Afla mai multe despre: mihai stoichitanaţională românieieuro 2024kosovoelveţia 

viewscnt
Articole similare