Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianni Infantino i-a trimis o scrisoare lui Hagi după câştigarea titlului. Mesaj special şi pentru Burleanu: "Îţi mulţumesc în numele întregii comunităţi"

Gianni Infantino i-a trimis o scrisoare lui Hagi după câştigarea titlului. Mesaj special şi pentru Burleanu: "Îţi mulţumesc în numele întregii comunităţi"

FRF

Comentarii

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, i-a transmis o scrisoare preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, prin care îşi exprimă felicitările pentru Farul Constanţa, câştigătoarea Superligii în sezonul recent încheiat.

"Îmi face o mare plăcere să felicit clubul FCV Farul Constanţa pentru că a devenit campioana României 2022/2023.

Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă, pasiunea şi dăruirea întregii echipe, iar toţi cei din club pot fi foarte mândri de acest succes. Vă rog să transmiteţi felicitările tuturor celor implicaţi în această mare realizare!

De asemenea, în numele întregii comunităţi fotbalistice, profit de această ocazie pentru a îţi mulţumi şi ţie, şi Federaţiei Române de Fotbal, pentru contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea şi prosperitatea fotbalului în România şi în Europa.

Aştept cu nerăbdare să ne revedem curând!

Cu sinceritate,

Gianni Infantino

Preşedinte FIFA", se arată în mesajul şefului FIFA.

Farul Constanţa a câştigat,, la 22 mai, titlul de campioană a României, după victoria cu 3-2 obţinută, pe propriul teren, în faţa celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: infantinohagiburleanufrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare