Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde poate ajunge Sergio Ramos după plecarea de la PSG. Fundaşul spaniol rămâne în Champions League

Unde poate ajunge Sergio Ramos după plecarea de la PSG. Fundaşul spaniol rămâne în Champions League

PSG

Comentarii

Sergio Ramos (37 de ani) nu va mai continua la PSG, dar poate fi subiectul unei noi mutări de senzaţie în această vară.

Unde ar putea ajunge Sergio Ramos după plecarea de la PSG. Fundaşul spaniol va evolua din nou în Champions League

Sergio Ramos şi-a anunţat plecarea de la PSG şi va deveni în curând jucător liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte.

Legendarul fundaş spaniol poate schimba din nou campionatul şi să ajungă în Italia, unde este dorit de AC Milan.

Clubul milanez trece şi el printr-o serie importantă de schimbări. Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal, iar Paolo Maldini, responsabilul din conducerece pe partea sportivă, va părăsi şi el gruparea din Lombardia.

Dar o veste bună pentru AC Milan este prelungirea de contract a vedetei Rafa Leao, iar o altă achiziţie importantă poate fi Sergio Ramos, care ar veni gratis după despărţirea acestuia de PSG, anunţă presa din Italia.

Jucătorul spaniol ar fi dorit şi de AS Roma, unde ar avea şansa să fie antrenat din nou de Jose Mourinho, ca în perioada Real Madrid.

În acest sezon, AC Milan a prins locul 4 în Serie A, ultimul care asigura prezenţa în grupele viitoarei ediţii din Champions League, acolo unde în actuala campanie a atins semifinalele, fiind eliminată de rivalii eterni de la Inter Milano.

De partea cealaltă, Sergio Ramos ar veni la Milano după două sezoane petrecute la PSG, unde nu şi-a trecut în palmares niciun trofeu Champions League.

Ajuns la 37 de ani, Ramos ar putea evolua pentru prima dată în Italia, după ce a jucat în Franţa (PSG) şi în Spania (Real Madrid şi Sevilla).

Fundaşul central s-a retras recent din naţionala Spaniei, unde a devenit campion mondial şi dublu campion european şi a bifat 180 de selecţii şi 23 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: sergio ramospsgac milanchampions league 

viewscnt
Articole similare