Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au revoir, Messi! Fanii lui PSG l-au huiduit pe argentinian la ultimul meci pe Parc des Princes. Campioana s-a făcut de râs

VIDEO | Au revoir, Messi! Fanii lui PSG l-au huiduit pe argentinian la ultimul meci pe Parc des Princes. Campioana s-a făcut de râs

Ligue 1

Comentarii

Lionel Messi nu a reuşit să îşi ajute echipa să câştige, în ultimul meci din acest sezon de Ligue 1.

Suporterii parizieni l-au ”taxat” pe Messi în repetate rânduri de-a lungul stagiunii, iar partida cu Clermont de pe teren propriu a adus noi apostrofări la adresa argentinianului. Înainte de startul partidei, fanii lui PSG l-au huiduit pe Messi în momentul în care numele acestuia a apărut pe tabelă la prezentarea echipelor. Spre deosebire de Messi, Sergio Ramos a fost aplaudat, deşi ibericul se afla de asemenea la ultimul meci pentru roş-albaştrii.

VIDEO cu momentul în care fanii lui PSG huiduie numele lui Messi

 

Paris Saint-Germain a cedat pe teren propriu în faţa nou-promovatei Clermont, scor 2-3 şi a terminat doar pe locul patru în clasamentul meciurilor de acasă. Messi a ratat câteva oportunităţi din poziţii ideale şi a fost notat de Flashscore cu 6, una dintre cele mai mici note din tabăra parizienilor. 

Ramos a deschis scorul în minutul 16, iar Mbappe a dublat avantajul gazdelor cinci minute mai târziu din penalty. Oaspeţii au întors miraculos scorul şi au terminat pe locul opt.

În acest sezon, Leo Messi a bifat 41 de meciuri pentru PSG în toate competiţiile, a marcat 21 de goluri şi a livrat 20 de pase decisive. Argentinianul este cotat de Transfermarkt la 45.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: psgmessiclermont 

viewscnt
Articole similare