Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui FC Argeş nu îşi revin după retrogradarea în Liga 2: ”Îmi e ruşine să ies pe stradă”

Jucătorii lui FC Argeş nu îşi revin după retrogradarea în Liga 2: ”Îmi e ruşine să ies pe stradă”

FC Argeș

Comentarii

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

Costinel Tofan s-a arătat extrem de dezamăgit de retrogradarea echipei sale. 

"Am luat 6 goluri în tur. Ştiam că este greu, dar în seara asta am demonstrat că am tras cât am putut. Sunt foarte supărat. Am muncit aici 6 ani. Am dat tot ce am avut mai bun, am fost cu sufletul aici. Îmi e ruşine să ies pe stradă, sunt piteştean.

Nu am putut să facem nimic, dar am luptat. Ştiam că dacă punem presiune, ei vor cădea psihic. Ar fi uşor să dau vina în stânga şi în dreapta, dar trebuie să mergem mai departe. Nu vreau să dau în colegii mei, dar mulţi nu au mai crezut din ultima etapa din campionat.

Totul s-a rupt după plecarea lui Prepeliţă, el ne ţinea uniţi. Nu vreau să dau în ceilalţi antrenori care au fost aici. Sper să revenim acolo unde ne este locul şi să nu mai facem greşelile care s-au făcut", a spus Tofan.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: dinamotofanfc argeş 

viewscnt
Articole similare