Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă nu îi poartă pică lui Mirel Rădoi: ”Şi fata mea m-a supărat de atâtea ori şi tot fata mea rămâne”

Mihai Stoichiţă nu îi poartă pică lui Mirel Rădoi: ”Şi fata mea m-a supărat de atâtea ori şi tot fata mea rămâne”
Comentarii

La scurt timp după ce a fost demis de la conducerea tehnică a saudiţilor de la Al Tai, Mirel Rădoi a făcut o serie de comentarii care l-au vizat în mod direct pe Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă nu îi poartă pică lui Mirel Rădoi: ”Şi fata mea m-a supărat de atâtea ori şi tot fata mea rămâne” 

Mirel Rădoi (43 de ani) a povestit un episod incredibil din perioada în care a fost selecţioner al echipei naţionale a României, unul care l-a avut în prim plan pe directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă (69 de ani), fiind deranjat de comportamentul acestuia din timpul unui meci.

Fostul selecţioner a transmis că a fost foarte deranjat de faptul că directorul tehnic al FRF le-a dat indicaţii jucătorilor în timpul meciurilor, în special la cel cu Islanda, din preliminariile Cupei Mondiale.

Deşi a fost atacat de Rădoi, Stoichiţă l-a ”iertat”. 

”(n.r. v-a deranjat Rădoi?) Nuuu, nu ma deranjează nimic din ce spune Rădoi. (n.r. ţineţi prea mult la el?) Nu am spus-o eu, ai spus-o tu. Crezi că fata mea nu m-a supărat de atâtea ori şi tot fata mea rămâne”, a declarat Mihai Stoichiţă. 

Mirel Rădoi a fost selecţionerul primei reprezentative a României în perioada 26 noiembrie 2019 - 30 noiembrie 2021, cu un total de 20 de meciuri la conducerea tehnică.

  • România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. 

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Ultime informaţii de la naţionala României. Probleme pentru Mario Camora + Când va ajunge Stanciu în cantonamentul tricolorilor | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mirel radoimihai stoichitanaţională românieifrf 

viewscnt
Articole similare