Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îl încurajează pe Adrian Mititelu să treacă la fapte împotriva lui Gabriel Bodescu: ”Du-te la DNA cu dovezi” | EXCLUSIV

Panduru îl încurajează pe Adrian Mititelu să treacă la fapte împotriva lui Gabriel Bodescu: ”Du-te la DNA cu dovezi” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a fost ţinta lui Adrian Mititelu junior. Fiul patronului de la U Craiova 1948 a lansat acuzaţii dure, pe care susţine că le va prezenta Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

CFR Cluj a câştigat, joi seară, cu scorul de 1-0 după prelungiri, barajul pentru Conference League cu FCU Craiova 1948. Controversele n-au lipsit în Gruia, iar Adrian Mititelu s-a revoltat de arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

O reacţie jignitoare a avut Adrian Mititelu junior, iar acesta a continuat cu acuzaţii la adresa lui Gabriel Bodescu. 

Conform fiului afaceristului care controlează U Craiova 1948, Gabriel Bodescu i-ar fi transmis că ar putea avea arbitraje favorabile, că Marcel Puşcaş ar trebui demis din funcţia de preşedinte şi că Gigi Becali este pe lista celor vânaţi. Toate aceste acuzaţii Adrian Mititelu junior le va prezenta în faţa DNA. 

Basarab Panduru a refuzat să comenteze acuzaţia lui Mititelu. Motivul? ”Eu nu comentez postări. Să iasă în faţă să ne zică”. Panduru l-a încurajat pe Mititelu să meargă la DNA cu dovezi adevărate!

”Treaba lor, eu nu comentez postări, să intre prin telefon, să apără şi să zică. Nu ştiu, eu nu sunt cu postările. Nu e treaba mea să cred, e treaba mea să analizez ce văd. Ce treaba am eu cu Bodescu? Se tot vorbeşte de el, dar nu a venit nimeni cu dovezi.  Dacă te duci la DNA atunci devi credibil, dar nu cu postarea asta.

Nu doar cu asta, te duci cu dovezi, ajungi la DNA cu tot cu dovezi. Aşa că o dai pe asta şi după să zici alta, să comentez eu şi tu să zici după că ai şters-o sau că nu tu ai postat-o... Nu comentez, nu vreau să fac lucrurile ăstea”, a răbufnit Panduru la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mititelugabriel bodescuu craiovadna 

viewscnt
Articole similare