Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am dat vreo şapte afară acum”. Gigi Becali, strategii diferite la FCSB: ”Vedem, analizăm, studiem, că n-au intrat zilele în sac”

”Am dat vreo şapte afară acum”. Gigi Becali, strategii diferite la FCSB: ”Vedem, analizăm, studiem, că n-au intrat zilele în sac”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) nu pierde vremea şi face pregătiri pentru noul sezon, în care nu concepe ca FCSB să nu ia titlul. Însă pe cât de repede dă afară jucători, pe atât de atent este când vine vorba de noile achiziţii.

FCSB nu a reuşit să pună mâna pe trofeul de campioană nici în acest an, aşa că Gigi Becali este nevoit să o ia de la capăt.

Pentru a nu mai pierde încă un an fără titlu, omul de afaceri a pornit schhimbările din lot încă din când încă sezonul competiţional actual nu era încheiat.

A renunţat deja la o parte din jucători şi nu vrea să se oprească aici. În perioada următoare se va mai despărţii de unii dintre ei, pentru a fi sigur că rămân numai fotbaliştii care au valoare de FCSB.

Însă, când vine vorba despre achiziţii, omul de afaceri este mai cumpătat, mai analitic cu privire la ce vrea să transfere la FCSB pentru sezonul viitor.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit şi care este noua sa strategie când vine vorba de contractele pe care le face cu jucătorii pe care îi transferă la echipă.

”Negociem cu mai mulţi jucători. Vedem, analizăm, studiem, că n-au intrat zilele în sac. Nu are rost să ne hazardăm. Aţi văzut, am dat vreo şapte afară acum. Eu nu fac contracte pe 3, 4 ani. Eu fac un an plus un an, un an plus doi ani. E bun, merge mai departe cu Steaua, FCSB.

Trebuie să luăm jucători ca să avem un lot numeros. Nu o să mai folosim copii. Am zis mereu ‘Lasă, bă, că se înjumătăţesc punctele’. Că aşa am pierdut trei campionate.

Am pierdut cu Voluntari, cu cutare, cu cutare. ‘Lasă, bă, că avem timp’. Aveam prea mare încredere în echipă.

Ca să vezi cum am pierdut noi campionate… Cu Iaşi, au dat ăia în 10 un gol. Încă un campionat, a făcut De Amorim un 11 metri cu Dinamo în minutul 95. Acum, cu Gică, în campionatul regulat. Aveam 2-1 şi după au bătut ei cu 3-2”, a declarat Becali, într-o conferinţă de presă.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. Atunci, cu Costel Gâlcă pe bancă, bucureştenii cucereau tripla internă: campionat, Cupă, Supercupă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare