Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract rezolvat! Fotbalistul care a făcut senzaţie în campionat e prima lovitură a lui Dinamo pentru Superliga: "Va produce surprize plăcute" | EXCLUSIV

Contract rezolvat! Fotbalistul care a făcut senzaţie în campionat e prima lovitură a lui Dinamo pentru Superliga: "Va produce surprize plăcute" | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo Bucureşti îşi conturează strategia pentru Superligă, iar conducerea se va asigura că Ovidiu Burcă va avea toată susţinerea pentru a atinge obiectivul. Deja, contractul fotbalistului care a făcut senzaţie în campionat a fost rezolvat, iar pentru prima ligă sunt aşteptate "surprize păcute" din partea sa.

Anunţ pe placul fanilor! Fotbalistul care va juca pentru Dinamo în Superliga

Emoţiile unei şederi în Liga 2 au dispărut pentru Dinamo după turul "barajului" de pe Arena Naţională cu FC Argeş, scor 6-1, deşi returul s-a terminat 4-2 pentru piteşteni. 

După zilele de sărbătoare şi de vacanţă, pentru alb-roşii va urma perioada în care vor pregăti noul sezon, în care presiunea şi pretenţiile cresc. 

Preşedintele Andrei Nicolescu a dezvăluit că doi acţionari noi vin la Dinamo. De asemenea, a dezvăluit obiectivul lui Dinamo în Superliga, conştient că echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu are şanse să prindă play-off-ul. 

Însă, antrenorul se bucură de încrederea şefilor din "Ştefan cel Mare", care au rezolvat, deja, situaţia unui fotbalist important din sezonul petrecut în Liga 2. 

După informaţiile apărute despre posibilul transfer al lui Lamine Ghezali (23 de ani), care ar fi fost dorit inclusiv de Farul Constanţa, Andrei Nicolescu a lămurit situaţia contractuală. 

Lamine Ghezali este fotbalistul lui Dinamo şi în noul sezon, întrucât contractul i-a fost prelungit automat, după promovare. 

"Ghezali stă alături de fani, care îi cântă numele (n.r. - la petrecerea din "Ştefan cel Mare"). Ghezali va produce surprize plăcute în Superligă. La Dinamo, cu siguranţă. Are contractul prelungit automat, la fel şi la el (n.r. - precum antrenorul Ovidiu Burcă)", a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport. 

Lamine Ghezali, unul dintre favoriţii fanilor lui Dinamo

Fotbalistul francez de 23 de ani a venit la Dinamo în august 2022, de la Saint-Etienne B, după ce a jucat opt meciuri în Ligue 1 pentru Saint-Etienne, de-a lungul a mai multor sezoane, însă majoritatea partidelor disputate au fost în ligile inferioare din Franţa. 

Însă sosirea în România a însemnat şi cel mai bun sezon al său, cu 11 goluri şi cinci pase decisive în 30 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo Bucureşti. 

"Când joci pe un asemenea stadion (n.r. - pe Arena Naţională), cu asemenea suporteri, e minunat. Mulţumesc tuturor fanilor. Avem nevoie de ei să ajungem înapoi în prima ligă. Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici la Dinamo", spunea Ghezali, Dinamo - FC Argeş 6-1. 

De asemenea, Basarab Panduru a recunoscut că a rămas impresionat de Lamine Ghezali, căruia i-a făcut o descriere. 

Afla mai multe despre: lamine ghezali dinamocontract lamine ghezalidinamo bucuresti superligaandrei nicolescu dinamo 

viewscnt
Articole similare