Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce clasare în Superligă şi-a propus Dinamo! "Sunt lucruri pe care trebuie să le acceptăm anul ăsta. Nu suntem la nivelul unui club din prima ligă" | EXCLUSIV

Ce clasare în Superligă şi-a propus Dinamo! "Sunt lucruri pe care trebuie să le acceptăm anul ăsta. Nu suntem la nivelul unui club din prima ligă" | EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele lui Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu, a anunţat primele informaţii în privinţa clubului, după promovarea în Superligă. Oficialul a dezvăluit cu cât va creşte bugetul salarial, care e obiectivul din campionat şi ce-l aşteaptă pe Ovidiu Burcă în prima ligă.

Dinamo Bucureşti se pregăteşte pentru Superliga

"Câinii" au revenit în Superligă după un singur sezon petrecut în Liga 2, iar alături de Dinamo vor veni doi acţionari noi, conform anunţului conducerii. 

În pauza competiţională, conducătorii şi Ovidiu Burcă vor lucra asupra transferurilor şi pregătirilor pentru meciurile cu Farul, FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova din prima ligă. 

"Avem multe de învăţat de ieri (n.r. - din FC Argeş - Dinamo 4-2), iar despre cum va arăta Dinamo veţi vedea în zilele următoare. Evident că bugetul e făcut, iar cheltuielile pentru salarii pot suporta o corecţie de plus, minus 10%. Încercăm să facem lucrurile echilibrat, pentru că am experienţe cu dezechilibrul din trecut. Bugetul de salariu va creşte de 2.5 ori. 

Ţinta noastră e să facem un sistem, nu să transferăm jucători doar pentru că sunt nişte nume. Cred că vor fi mai puţine transferuri pe bani", a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport. 

Dinamo, conştientă că nu poate prinde play-off-ul! Ce clasare şi-au propus "câinii": "Trebuie să acceptăm"

Dinamo şi-a propus o clasare între locurile 8-10, iar Andrei Nicolescu e conştient că în acest moment echipa are un dezavantaj faţă de adversarele din noul sezon, în privinţa pregătirilor. 

"Vrem un sezon lipsit de griji şi o poziţionare cât mai bună, locurile 8-10, dar depinde şi de sistemul pe care-l implemtăm şi pot apărea şi surprize. 

Pentru începutul acestui sezon vrem să fim pregătiţi de Superligă în proprorţie de 70%, dar nu suntem la nivelul de organizare al unui club de Superligă, care a terminat campionatul, care are programul făcut cu trei săptămâni înaintea noastră, care are un lot, un nucleu de 80% deja stabilit. Sunt nişte lucruri pe care trebuie să le acceptăm anul ăsta şi estimăm că undeva la o lună, o lună şi jumătate de la startul Superligii o să putem arăta potenţialul nostru pentru anul ăsta.

Ovidiu Burcă e parte din proiect şi vrem un model pentru fotbalul românesc cu stabilitate şi prognoză. Intern, dacă suntem convinşi că sistemul în care operează antrenorul e cel corect, e foarte posibil ca de trei, patru ori să nu reuşească, dar la capătul drumului va produce performanţă. Nu are nicio teamă faţă de susţinerea noastră necondiţionată", a adăugat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo superligadinamo obiectiv superligaandrei nicolescu dinamo 

viewscnt
Articole similare